Social Icons

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Ερμιόνη ο αγώνας της Ερμιονίδας με τις Σπέτσες.

 Το ΔΣ της ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην Μπουμπουλίνα Σπετσών, την Κυριακή (29/9, 16:00), για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, καθώς ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου βρίσκεται σε κακή κατάσταση και είναι ακατάλληλος για χρήση.

Στον αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, παίκτης (Χρήστος Βουτσάς) της φιλοξενούμενης ομάδας, υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό σε σημείο που ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει… σεληνιακό τοπίο, και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι αυτονόητο απ’ όλους μας ότι προέχει η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των παικτών και όσων συμμετέχουν σε μια αθλητική συνάντηση.

Ως αθλητικός σύλλογος, που έχει δηλώσει στην ΕΠΣ Αργολίδας ως 1η έδρα το Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, επαναλαμβάνουμε ότι δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για την κατάσταση και τη φροντίδα του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο.

Επιθυμία της ομάδας μας είναι να αγωνιζόμαστε ως γηπεδούχοι στο συγκεκριμένο γήπεδο, που έχει μεγάλο αγωνιστικό χώρο, που παρέχει πολύ καλύτερες συνθήκες σε αθλητές, προπονητές, φιλάθλους, δημοσιογράφους, αξιωματούχους αγώνων, οι περισσότεροι απ’ τους παίκτες μας έχουν μάθει, άλλωστε, να παίζουν σε φυσικό χλοοτάπητα.

Κάνουμε, όμως, γνωστό ότι μέχρις ότου ο χλοοτάπητας και ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου ετοιμαστούν και είναι σε κατάλληλη κατάσταση για να φιλοξενηθεί παιχνίδι, η ΑΕ Ερμιονίδας θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, το οποίο έχει δηλώσει ως 2η έδρα στην ΕΠΣ Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates