Social Icons

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Σκορδής: «Δουλεύουμε έχοντας βάλει τους στόχους μας και προχωράμε βήμα- βήμα.»

 Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους ο Γιάννης Σκορδής επέστρεψε και πάλι στους πάγκους των ομάδων.
Ο 51χρονος προπονητής την τελευταία φορά που κάθησε στον πάγκο αγώνα μπάσκετ ήταν την 1η Νοεμβρίου 2021 στην τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ΄Εθνικής όπου έμελε να είναι και η τελευταία αφού τότε το πρωτάθλημα διεκόπει οριστικά λόγω κόβιντ.
Ηταν ο αγώναε του Α.Ο.Ε.ρμιονίδας με τον ΑΣ ΠΕΡΑ (69-90).
Η επιστροφή του Γιάννη Σκορδή σε επίσημο αγώνα ήταν εκκωφαντική αφού κέρδισε την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Νίκου η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με σκορ 66-30.

Ο ιδιος δήλωσε για αυτή την επιτυχία: 

«Εννοείται ότι είμαι ευχαριστημένος από την νίκη, από την πρώτη νίκη στην επιστροφή μου στους πάγκους μετά από τρία χρόνια και μάλιστα για ένα παιχνίδι κυπέλλου. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας μας έτσι είδαμε αυτό το παιχνίδι και έτσι θα δούμε και το επόμενο.Τα παιδιά έδειξαν παρά πολύ μεγάλη διάθεση δεδομένων των δυσκολιών στην περίοδο της προετοιμασίας. Ακόμα δεν έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί αλλά παρόλα αυτά δουλεύουμε έχοντας βάλει τους στόχους μας και προχωράμε βήμα- βήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε ατο γήπεδο περιμένουμε αλλά και θέλουμε με την παρουσία μας να φέρουμε ακόμα περισσότερους στο γήπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates