Social Icons

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη νίκη ο Α.Ο.Κρανιδίου επί του Αργοναύτη Νέας Κίου με 66-63 για το κύπελλο ΕΣΚΑΚ.

 Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του ΑΟΚ για την φετινή αγωνιστική χρονιά και παρότι ανέτοιμη κατάφερε να κάνει την εκπλήξη και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλου της ΕΣΚΑΚ.

Εξαρχής τα πράγματα ήταν δύσκολα ο Αργοναύτης ήταν το φαβορί λόγο εμπειρίας αφού έχει στον πάγκο του έναν αξιόλογο προπονητή και μέσα στο γήπεδο ένα παίκτη που έχει γράψει την δίκη του ιστορία στα γήπεδα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Από την άλλη η ομάδα του ΑΟΚ με αρκετά έμπειρους παίκτες που επέστρεψαν στην ομάδα όπως ο Κοντογιάννης και ο Μαναριώτης αλλά και αρκετά ικανούς νέους βρίσκονται ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους και είδαν αυτό το παιχνίδι στην αρχή ως ευκαιρία για να παίξουν μετά από καιρό στην πορεία να το διεκδικήσουν και τελικά να το κερδίσουν όπως και έγινε.
Το παιχνίδι ηταν σκληρό με αρκετά δυνατές φάσεις είχε κάποιες καλές στιγμές και γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας.
Η νίκη μετράει για τους γηπεδούχους οι οποίοι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την πολύ δυνατή ομάδα του Παναργειακού στο κλειστό της Ερμιόνης.

Δεκάλεπτα : 15-12 (14-20) 29-32 (19-16)(18-15) 66-63 Διαιτητές : Μπαβέλας Δ.-Τσιραμανέας Χ. Α.Ο.Κρανιδίου (Σκορδης Ι.)Στρίγκος 16,Μονάς, Γαλάνης, Μαναριώτης 16(3), Κοσμάς 3(1), Αυγουστής, Κουκούλης 11(2), Σέλλα 6, Τόκας 1 ,Κοντογιάννης 13(1),Τριανταφυλλοπουλος, Στρίγκος. Α.Ο.Αργοναύτης Ν. Κίου (Μιχαλόπουλος Α.)Πούλος 6(1), Βασιλείου, Πελεκάνος 28(1), Σαρήγιαννης 10(1), Κύρκος 5(1), Γκολέμης, Παναγής, Βαβουλης, Λιτρίβης, Σκορδάς 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates