Social Icons

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Α.Ο. Ερμιονίδας : Πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ, καθώς ακυρώθηκε το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο (21/9), στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», απέναντι στην Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδα για την α’ φάση της διοργάνωσης, βάσει της κλήρωσης, λόγω παραίτησης της φιλοξενούμενης. Η αναμέτρηση κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ της ομάδα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΚΑΚ, η Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδας αποχώρησε από τον θεσμό, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Ερμιονίδας να περάσει στη β’ φάση χωρίς να δώσει το πρώτο του ματς στο Κύπελλο. Ο σύλλογός μας στη β’ φάση θα αντιμετωπίσει, σε νοκ-άουτ αγώνα, τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι ΑΣ Γερανοί Λουτρακίου-Τήρων ΑΣ Αγίων Θεοδώρων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα μας.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της ενάρξεως των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τη σεζόν 2024-25. Εκτός από τις προπονήσεις, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο σύλλογός μας δίνει και φιλικά ματς, με τον κόουτς Άκη Καλαϊτζάκη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates