Social Icons

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας : Εκλεισε φιλικό το Σάββατο (21/09) στην Ερμιόνη με τον Πανθυρεατικό.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας και στο πλαίσιο αυτό θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι, τον Πανθυρεατικό Άστρους, το Σάββατο (21/9), στις 17:00, στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης.

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (18/9), μετά το ρεπό που πήραν την Τρίτη (17/9). Γυμνάστηκαν στην Ερμιόνη σε έντονους ρυθμούς, έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, δούλεψαν ακόμα σε θέματα τακτικής και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Γεώργιος Αρχοντάκης θα έχει την ευκαιρία να δει στο νέο «τεστ» απέναντι στην ομάδα του Άστρους την κατάσταση των παικτών, ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά και το σπουδαίο παιχνίδι που έπαιξε ο σύλλογός μας την Κυριακή (15/9), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο 50χρονος προπονητής συνεχίζει τη δουλειά με τους παίκτες, με βάση τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, εν όψει και της συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΑΟ Πανθυρεατικός Άστρους παίζει στην α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας. Το προηγούμενο Σάββατο (14/9) έχασε (1-2) στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους από τον Ερμή Μελιγούς, δεχόμενος γκολ στο 90’+3, για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας. Προπονητής είναι ο Κώστας Καλογιαννίδης, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates