Social Icons

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Α.Ο.Ερμιονίδας: Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. Συνεχίζει με Β.Δημαράκη στον προεδρικό θώκο.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στον πολυχώρο «Artiki» (παράδρομος περιφερειακού δρόμου Κρανιδίου – Ερμιόνης), η σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μελών και φίλων του συλλόγου μας.

Παρουσία της δικηγόρου Αργυρώς Κρητικού, διαπιστώθηκε πρώτα η απαραίτητη απαρτία και στη συνέχεια η συνεδρίαση ξεκίνησε τις εργασίες της. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αρχικά έγινε το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Ευάγγελο Δημαράκη, ο οποίος έδωσε σε όλους συγχαρητήρια για όσα πέτυχε ο ΑΟ Ερμιονίδας και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα τμήματα (αγωνιστικά και μη) που απασχολεί, δίνοντας έμφαση στο έργο που επιτελεί ο σύλλογός μας στην τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε ο απολογισμός πεπραγμένων του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και η απαραίτητη ενημέρωση για τις δράσεις και το έργο της ομάδας μας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε άλλους τομείς. Στη συνέχεια, έγινε οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24 και παρουσιάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το ίδιο διάστημα. Ακολούθησε η έγκριση πεπραγμένων και η απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία μερίμνησε για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Βάσει της ψηφοφορίας που διεξήχθη επί των παρόντων μελών και φίλων του ΑΟ Ερμιονίδας, στη θέση του προέδρου συνεχίζει ο Ευάγγελος Δημαράκης. Μέλη του νέου ΔΣ εξελέγησαν οι Ιωάννης Σκούρτης, Κοσμάς Πουλής, Ιωάννα Λιναρδοπούλου, Βερνάδος Ζώτος, Ευάγγελος Χατζής, Θεοδότη Τορβά, Λευτέρης Δαγρές, Γεώργιος Παγώνης και Κοσμάς Πήλουρης. Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά και την ψηφοφορία, αποτελείται από τους Αναστάσιο Δεβελέκο, Παναγιώτη Πετρόλια και Δημήτριο Σκούρτη.

Άμεσα το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ ο Ευάγγελος Δημαράκης και όλοι οι παρόντες ευχήθηκαν στα μέλη του καλή και παραγωγική θητεία. Ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμιονίδας τόνισε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει με δυναμικό χαρακτήρα το έργο που επιτελεί στον αθλητισμό και όχι μόνο, με έμφαση στη νέα γενιά της περιοχής μας. Ο Ευάγγελος Δημαράκης υπογράμμισε ότι η πόρτα της ομάδας μας είναι σε όλους ανοιχτή, με στόχο την προσφορά και το βλέμμα σ’ ένα καλύτερο «αύριο».

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε, επίσης, κατάθεση οικονομικού προϋπολογισμού (εσόδων – εξόδων) της προσεχούς περιόδου (2024-25), και ακολούθησε η απαραίτητη έγκριση.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με διαλογική συζήτηση, με λοιπές προτάσεις και τοποθετήσεις των μελών του νέου ΔΣ, αλλά και των φίλων του ΑΟ Ερμιονίδας που έδωσαν το «παρών», με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates