Social Icons

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Σκόρπισε χαμόγελα το τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ – Έσπασαν… καρδιές στα νοκ-άουτ παιχνίδια, οι νικητές και η αποθέωση του μπάσκετ.

 Χαμόγελα σκόρπισε σε όλους μας η διεξαγωγή του τουρνουά 3on3 basketball από τον ΑΟ Ερμιονίδας και αυτό το καλοκαίρι στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», καθώς η διοργάνωσή του στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά… έσπασαν καρδιές και την Πέμπτη (11/7), ημέρα που έγιναν τα τελικά, με νοκ-άουτ παιχνίδια, στις δυο ηλικιακές κατηγορίες, που είχαν χωριστεί οι ομάδες από την αρχή των αγώνων.

Στην κατηγορία «17 ετών και άνω» την κούπα σήκωσαν οι «Αμπαλαδέιρος», ενώ στους μικρούς («6-16 ετών») πανηγύρισε τον τίτλο η ομάδα «Σκούρτης». Διεξήχθη, επίσης, διαγωνισμός τριπόντων με τη συμμετοχή 15 αθλητών και νικητής αναδείχθηκε ο… killer Δημήτρης Μέξης. Για την ομάδα «Αμπαλαδέιρος» αγωνίστηκαν οι Αλέξης Καράι, Γιώργος Σέλλας, Οργκέστ Χάσα και Νίκος Γαλάνης. Η απονομή τους έγινε από τον κόουτς Άκη Καλαϊτζάκη. Για την ομάδα «Σκούρτης» έπαιξαν οι Πέτρος Σκούρτης, Βαγγέλης Σκούρτης και Παναγιώτης Πουλής. Παρέλαβαν το Κύπελλο από τον πρόεδρο του συλλόγου μας, Βαγγέλη Δημαράκη. Τον Δημήτρη Μέξη βράβευσε για την πρωτιά του στα τρίποντα ο team manager του ΑΟ Ερμιονίδας, Γιώργος Θωμάς.

Αυτό που μας γεμίζει όλους δύναμη για να συνεχίσει ο ΑΟ Ερμιονίδας το έργο του, είναι το γεγονός πως το κλειστό γήπεδο γέμισε από τη Δευτέρα (8/11), όταν ξεκίνησαν οι αγώνες των ομίλων, από πολλούς αθλητές της περιοχής μας. Όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Δημαράκης πραγματοποιήθηκε μια γιορτή για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, δίνοντας σε όλους συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, αγωνιστικά και διοργανωτικά, κάνοντας ειδική αναφορά και στον αθλητή της ομάδας μας Ηλία Κατσάβελα, ο οποίος ηγήθηκε φέτος της οργάνωσης του τουρνουά.

Αγωνιστικά, στο παρκέ διεξήχθησαν συγκλονιστικά παιχνίδια και το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις. Οι αθλητές… ξετύλιξαν το ταλέντο τους, χωρίς να απουσιάζουν το πάθος και η δύναμη για την επικράτηση. Μετά από κάθε ματς όλοι αλληλοσυγχαίρονταν για τις προσπάθειες τους, ενώ με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, αυτό που κυριάρχησε ήταν το χειροκρότημα!!! Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες… χόρτασαν μπάσκετ, υπό τους ήχους DJ, και στο τέλος χειροκρότησαν όλους τους συμμετέχοντες.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των προημιτελικών, των ημιτελικών και του τελικού στην ηλικιακή κατηγορία «17 ετών και άνω» (11/7/2024):

Προημιτελικοί
Casa Day – Babylon BC 15-14
Cavo Bianco – Σκακιστές 13-14
Bad Boys Pistons – Katsavelas Transport 15-13
Αμπαλαδέιρος – ΑΟ Ερμιόνης 15-10

Ημιτελικοί
Σκακιστές – Bad Boys Pistons 12-22
Casa Day – Αμπαλαδέιρος 20-21

Τελικός
Bad Boys Pistons – Αμπαλαδέιρος 13-21

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων της ημιτελικής φάσης και του τελικού στην ηλικιακή κατηγορία «6-16 ετών» (11/7/2024):

Ημιτελικοί
Σκούρτης – Οδοστρωτήρες 15-7
Rizzlies – Τα Πουλέν 5-11

Τελικός
Σκούρτης – Τα Πουλέν 15-3

Στη γιορτή του ΑΟ Ερμιονίδας, εκτός από τους προέδρους του συλλόγου μας, Βαγγέλη Δημαράκη και Μάκη Πουλή, βρέθηκαν και άλλα μέλη της ομάδα μας και του ΔΣ. Πολλά πρόσφεραν, άλλωστε, και οι νεαροί αθλητές του ΑΟ Ερμιονίδας για τη διοργάνωση του σπουδαίου τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ. Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates