Social Icons

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Συνεχίζουν στον ΑΟ Ερμιονίδας Άκης Καλαϊτζάκης και Γιώργος Θωμάς

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη και με τον Γιώργο Θωμά ως team manager του συλλόγου μας.

Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ, με στόχο, μέσω της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, τη δημιουργία ξανά ενός ανταγωνιστικού συνόλου, όντας επικεφαλής όλου του προπονητικού team.

Ο Άκης Καλαϊτζάκης θα είναι προπονητής του ΑΟ Ερμιονίδας για 6η σερί αγωνιστική περίοδο και 8η σεζόν συνολικά. Ο κόουτς αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογό μας και την κοινωνία της Ερμιονίδας, όντας αγαπητός σε όλους μας. Η συνέχιση της συνεργασίας μας, γεμίζει όλους μας με ικανοποίηση και χαρά.

Όπως έχει αποδείξει με την παρουσία του στους πάγκους, διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει ο ΑΟ Ερμιονίδας στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί ως βοηθός προπονητή και ως γυμναστής σε σπουδαίες ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας Ανδρών, αλλά και στη Ρωσία με την Ούνικς Καζάν.

Ο Γιώργος Θωμάς (γεννήθηκε στον Πειραιά στις 16 Απριλίου του 1987), έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα παρκέ ως παίκτης, φορώντας και τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογό μας, για 1η σεζόν, από τη θέση του team manager. Η προσφορά του στην ομάδα μας είναι πολύτιμη και θα συνεχίσει από το ίδιο πόστο να υπηρετεί τον ΑΟ Ερμιονίδας.

Ως παίκτης αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στον σύλλογό μας, έχει «δεθεί» με την ομάδα μας, αλλά και την περιοχή της Ερμιονίδας. Φόρεσε, επίσης, τις φανέλες του Αλίμου, του Παπάγου, του Πρωτέα Βούλας, του ΑΟ Κρανιδίου.

Ο Γιώργος Θωμάς θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη και των παικτών, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλου του αγωνιστικού τμήματος της πρώτης ομάδας.

Κόουτς Άκη και Γιώργο Θωμά, σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογό μας μέσα στα παρκέ και τη νέα αγωνιστική περίοδο! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates