Social Icons

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Δήμος Ερμιονίδας : Η επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη και του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης Πάνου Αλεξανδρή.

 Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος υποδέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στο Δημαρχείο τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας, κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης, κ. Πάνο Αλεξανδρή, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Δήμο μας.

Ακολούθησε, Συζήτηση στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας στην οποία παρευρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ειδικότερα, σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα και συζήτησαν μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Ερμιονίδας, όπως οι υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αλλά και η πρόσφατη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής που εξασφάλισε όχι μόνο τη διατήρηση της λειτουργίας του Ειρηνοδικείου «Μάσσητος» Κρανιδίου, αλλά την αναβάθμισή του σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, εξέφρασε μάλιστα, την επιθυμία του προς τον Γενικό Γραμματέα, να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του στον Υπουργό και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, οι οποίοι αποδέχτηκαν το δίκαιο αίτημα για την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, ενώ ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, αφού υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Δήμου μας,  δεσμεύτηκε για μια εκ νέου επίσκεψη στον Δήμο Ερμιονίδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates