Social Icons

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ενωση Ερμιονίδας : Την Δευτέρα (27/5) η επαναληπτική τακτική Γ.Σ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας καλεί, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) του συλλόγου μας, τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27 Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας συγκαλείται εκ νέου τη συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω µη επίτευξης της απαιτούμενης από το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) απαρτίας το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, κατά την α’ πρόσκληση (άρθρο 16, παράγραφος α’), για τη λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τονίζεται ότι στο περιθώριο της α’ σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έγιναν εποικοδομητικές επαφές ανάμεσα στους παρόντες για το μέλλον της ΑΕ Ερμιονίδας, προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα, και ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ.

αλούμε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ΑΕ Ερμιονίδας να δώσουν το «παρών», στην Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση – Όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία του συλλόγου μας, ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα με όραμα και προοπτική, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σύλλογός μας ως αθλητικός οργανισμός..

Μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕ Ερμιονίδας, για το ποδόσφαιρο και για τον αθλητισμό – Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στο μέλλον, με σχέδιο και στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στην ομάδα μας και σε όλη την περιοχή μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με τα θέματα ημερήσιας διάταξης,:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας καλεί, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) του συλλόγου μας, τα μέλη και τους φίλους

της ομάδας σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27 Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας συγκαλείται εκ νέου τη συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω µη επίτευξης της απαιτούμενης από το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) απαρτίας το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, κατά την α’ πρόσκληση (άρθρο 16, παράγραφος α’), για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24

2. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24

3. Οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2024-25

4. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ

5. Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας, που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Τονίζεται ότι στο περιθώριο της α’ σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έγιναν εποικοδομητικές επαφές ανάμεσα στους παρόντες για το μέλλον της ΑΕ Ερμιονίδας, προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα, και ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ΑΕ Ερμιονίδας να δώσουν το «παρών», στην Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση. Όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία του συλλόγου μας, ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα με όραμα και προοπτική, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σύλλογός μας ως αθλητικός οργανισμός.

Μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕ Ερμιονίδας, για το ποδόσφαιρο και για τον αθλητισμό. Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στο μέλλον, με σχέδιο και στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στην ομάδα μας και σε όλη την περιοχή μας.

Με τιμή το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates