Social Icons

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024.

 Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Περιφερειακής Έκθεσης της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024», η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ ΑΕ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει με δικό του Περίπτερο, μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, στο οποίο φιλοξενεί τα μοναδικά τοπικά προϊόντα των παραγωγών και επιχειρήσεων του Τόπου μας.

Με τη συμμετοχή μας στην Έκθεση έχουμε ως στόχο να αναδείξουμε την Ερμιονίδα μας σε τουριστικό προορισμό που διασφαλίζει στον επισκέπτη μας μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία, μέσω της ανάδειξης των τοπίων και των τοπικών προϊόντων μας.

Φροντίσαμε για άλλη μια χρονιά, ώστε η Ερμιονίδα να έχει δυναμική παρουσία!

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Περίπτερό μας, μεταξύ των οποίων ήταν η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα – Μάνη Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Βουλευτής Αργολίδας, κ. Γεώργιος Γαβρήλος, Οι Αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας, κκ Ιωάννης Μαντζούνης και Βασίλης Σιδέρης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, οι οποίοι γεύτηκαν τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα μας, γνώρισαν τον τόπο μας παίρνοντας τον τουριστικό οδηγό μας, τους ανθρώπους του περιπτέρου μας, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Παρόντες στο Περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Βίκυ Πραχαλιά και ο Αντιδήμαρχος, κ. Γεώργιος Πιτσάς.

Η Ερμιονίδα μας είναι  γνωστή για τη φιλοξενία της, αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό με συνεχώς αυξανόμενη ροή επισκεπτών. Η επιτυχία αυτή μας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά επίσης καθιστά επιτακτική την εντατικοποίηση της προσπάθειας για ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας.

Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους επαγγελματίες που είναι πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειες προβολής του Δήμου Ερμιονίδας.

Γραφείο Δημάρχου 

  1. DROYGAS BAKERY Αρτοποιείο – Φούρνος – Αθανασία Δρούγκα
  2. ΕΥ BAKERY – Ευστρατίου Παναγιώτης
  3. Φούρνοι Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – Ι. Καραγιάννης
  4. Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» – Μάγδα Καρανικόλα
  5. Οινοποιία «ΔΙΔΥΜΟΙ» – Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος
  6. «ΡΟΔΑΜΥ» – Παντελής Κολυμπάδης
  7. “ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΙ” – Γεώργιος Ζαβαλάρης
  8. Ελαιόλαδα «ΕΡΜΗΣ» – Στυλιανός Δημαράκης
  9. Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΘΕΡΜΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ»
  10. «ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ» Βιολογικά Κτήματα – Δημήτριος Κόντος
  11. Mελισσοκομία Μπαϊρακτάρης «ERMIONIS»
  12. Κτήμα ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗ Οινοποιείο Αμπελώνας
  13. Lila’ s Honey Παραγωγή Μελισσοκομικών Προϊόντων – Σπυριδούλα (Λίλα) Ξαγοράρη























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates