Social Icons

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα για το τοπικό ντέμπι με τον Παναργειακό.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι στο ΔΑΚ Άργους, την Κυριακή (7/4, 16:00), απέναντι στον Παναργειακό, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (6/4) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις, τόσο σε συνθήκες άμυνας όσο και επίθεσης.

Ο σύλλογός μας θα κοιτάξει μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να συνεχίσει με ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, παρουσιάζοντας εικόνα αντάξια της ιστορίας που έχει γράψει, αγωνιζόμενος για 13 σερί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό θα προσπαθήσει να πράξει και στο ντέρμπι του νομού απέναντι στην ομάδα που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, να ακολουθήσουν πιστά όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας την Τετάρτη (4/4). Ο 49χρονος προπονητής θέλει οι παίκτες να παίξουν στο ματς που έχουν μπροστά τους σε μια δύσκολη έδρα, με συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο που έχει καταρτιστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με πίστη στις δυνατότητές τους, και με σεβασμό στους αντιπάλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates