Social Icons

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ε.Σ.Κ.Α.Κ: Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου το Final Four στο κλειστό των Αγ.Θεοδώρων.

 To Final Four του κυπέλλου της ΕΣΚΑΚ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και η καρδιά του χτυπάει στο “ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ” Κλειστό Γήπεδο Αγ. Θεοδώρων το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Απριλίου 2024.

Η ΕΣΚΑΚ , την φετινή αγωνιστική χρόνια επανέφερε το θεσμό του κυπέλλου,  που αγκαλιάστηκε από όλες τις ομάδες της ένωσης μας και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο όπου θα ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής.

Το Πρόγραμμα το Αγώνων έχεις ως εξής :

Σάββατο 6-4-2024 Ημιτελικοί ως εξής :

Πρώτος Ημιτελικός : Ώρα : 16:30 : Παναργειακος BC – Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου

Δεύτερος Ημιτελικός : Ώρα : 19:00 : Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας – Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988

Κυριακή 7-4-2024 Τελικοί ως Εξής :

Μικρός Τελικός : Ώρα : 17:00

Τελικός : Ώρα : 19:00

Οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο Final Four, δήλωσαν τα εξής :

Ευχόμαστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση να τη χαρεί ο κόσμος που θα έρθει,να έχουν υγεία όλοι όσοι θα αγωνιστούν και να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Νικητής θέλουμε να είναι το μπάσκετ και μετά ο καλύτερος! Η ομάδα μου και οι άνθρωποι της απ’ τη στιγμή που ανέλαβαν αυτή τη γιορτή είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί η αγάπη της για το χώρο και τα παιδιά είναι τεράστια ,ο συνδυασμός με το πολύ όμορφο γήπεδο αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία!

Ρόμπερτ Σγούρος

Προπονητής Α.Σ Τήρων 1988

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κλείσουμε τη χρονιά με τη διεκδίκηση του Κυπέλλου, σε ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία στο Λουτράκι και όσους συνέβαλαν σε αυτό. Αγωνιστικά, έχουμε δουλέψει τις τελευταίες 15 μέρες με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι, αρχικά για τον ημιτελικό με την ομάδα των Γερανών, που παρότι αγωνίζεται στην Α2 είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες.
Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο των Αγ.Θεοδώρων να το ευχαριστηθούν όλοι και να σταλεί ένα μήνυμα πως το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός μπορεί να είναι γιορτή και να ενώνει.”
Χαρίλαος Κουλουριώτης

Προπονητής Παναργειακού BC 

“Με την ευκαιρία της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου μας στον θεσμό του κυπέλλου, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της Ένωσης μας που πήραν μέρος, και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final 4.
Είμαι πεπεισμένος ότι θα διεξαχθούν πολύ όμορφα και ανταγωνιστικά παιχνίδια και από τις τέσσερις ομάδες, και εύχομαι σε όλους τους αθλητές να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους!
Τέλος, καλώ όλον τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό των Αγίων Θεοδώρων και να χειροκροτήσει την προσπάθεια όλων των ομάδων. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ θα τους ανταμείψουν με πολύ όμορφο θέαμα!”

Θωμαΐδης Πέτρος

Προπονητής Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου 

Φτάνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της χρονιάς είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε μέσα στην διεκδίκηση δύο στόχων με πρώτο αυτόν του κυπέλλου. Σαν ΑΟ Ερμιονίδας θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για αυτούς τους αγώνες. Εύχομαι να γίνουν ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια, να τα απολαύσουμε εμείς κι όσοι βρεθούν στις κερκίδες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακης Καλαιτζάκης

Προπονητής Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας

Σας περιμένουμε όλους σε μια γιορτή του μπάσκετ !

eskak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates