Social Icons

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Εκπληκτική η Ερμιονίδα 4-0 τον Παναυπλιακό.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς την Τετάρτη (3/4), νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Τολού, τον Πανναυπλιακό Ηρακλή με σκορ 4-0, για την ημιτελική φάση, σε παιχνίδι που είχε χαρακτήρα νοκ-άουτ.

Η ομάδα μας επιστρέφει στον τελικό της διοργάνωσης μετά την περίοδο 2018-2019 και θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό, ο οποίος επικράτησε στον άλλο ημιτελικό, με σκορ 4-0, στο Κουτσοπόδι, του τοπικού ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (3/4).

Η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε στην επιτυχία, πετυχαίνοντας πολύ ωραία τέρματα σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Μεχμετάι και Μαγκαφίνης σημείωσαν, μάλιστα, τα πρώτα τους τέρματα με την ομάδα μας, ενώ σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Κάλα. Το θετικό είναι πως είχαν καλή εικόνα και οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο σύλλογός μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε νωρίς, και στη συνέχεια είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η ΑΕ Ερμιονίδας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ σημείωσε άλλα δυο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Στις δυο φορές που απείλησε ο πρωτοπόρος στην Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας «μίλησε» ο Κουζούνιας, μία στο πρώτο ημίχρονο και τη 2η στο 65’, σε φάση που σημειώθηκε, πάντως, οφσάιντ.

Μόλις στο 4’ ο Κάλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας με ωραίο σουτ. Στο 42’ ο Τριμπόνιας ανέβασε το σκορ στο 2-0 για τον σύλλογό μας, όταν βρήκε δίχτυα, επίσης, με ωραίο σουτ. Ο Μεχμετάι σκόραρε στο 47’ με άπιαστη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλα από τα δεξιά. Ο Μαγκαφίνης «τοποθέτησε» το… κερασάκι στην «τούρτα» στο 52’, όταν νίκησε την αντίπαλη άμυνα με μονοκόμματο σουτ, μετά από παράλληλη μπαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ της ΑΕ Ερμιονίδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τριανταφύλλου Ρ., ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Ν., και Αργυρόπουλο Α. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπελμπά (34’) και Αλεξανδρής (38’).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Καλαλάς, Μακαραντζής, Σακούλης (77’ Αγγελόπουλος), Σελλής, Φλεβάρης Χ. (46’ Τσουρδίνης), Παπαϊωάννου (60’ Φλεβάρης Β.), Μπελμπά, Χατζησοφρωνίου (60’ Προύντζος), Ταραντίλης, Τοπάλλι, Θεοδοσιάδης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Μεχμετάι, Αλεξανδρής (62’ Ζάββος), Κάλα (75’ Χάνος), Ψύχας, Τάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates