Social Icons

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα ενόψει Αστέρα Βάρης.

 Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/03) η

προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (03/03, 15:00), στο ΔΑΚ Βάρης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας έχει μπροστά της ακόμα μία δύσκολη αποστολή. Οι παίκτες μας θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, και θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν «χτίσει» στα τελευταία παιχνίδια, ώστε ο σύλλογος μας να βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν με προσήλωση και με σεβασμό στον αντίπαλο, ακολουθώντας όσα έχουν δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις, έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους και στο ταλέντο τους.

Το Σάββατο (02/03) οι παίκτες πραγματοποίησαν στον αγωνιστικό χώρο κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Τιμωρημένοι για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο Ανδρέας Ψύχας και ο προπονητής μας Παναγιώτης Διλμπέρης. Τραυματίες παραμένουν οι Ίλσι Κάλα και Γιάννης Καράι, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπευτική τους αγωγή. Ο Φρέντερικ Μιγιένγκα, που αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα τραυματισμού, θα ακολουθήσει την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates