Social Icons

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Στο 0-0 έμειναν Ερμιονίδα και Α.Ε.Ρ.Αφάντου.


 Η ΑΕ Ερμιονίδας παρουσιάστηκε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, με την απόδοση που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ… σκληρή για να «πέσει» και να ηττηθεί, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, την Κυριακή (25/02), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Με την ομάδα μας να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς, συνεχίζοντας το αήττητο σερί που έχει «χτίσει» στους τελευταίους αγώνες της.

Το παιχνίδι του συλλόγου μας κόντρα σ’ έναν δυνατό και ποιοτικό (ειδικά μεσοεπιθετικά) αντίπαλο, κύλησε πάνω σ’ ένα τεντωμένο… σχοινί και θα μπορούσε η ΑΕ Ερμιονίδας να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από τον έναν βαθμό που πήρε, εάν αξιοποιούσε καλύτερα τις προϋποθέσεις που δημιούργησε για να απειλήσει. Μπορούσαν, πάντως, να είχαν αλλάξει… πολλά, στο 67’, όταν η ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μη υπόδειξη πέναλτι. Ο διαιτητής Μάρκου (είχε πολλές λάθος υποδείξεις, ειδικά σε φάουλ) και ο πρώτος βοηθός Μπεκιάρης δεν έδωσαν κάτι, όταν σε αντεπίθεση, ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα με το δεξί, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο… πάνω (δεξί) χέρι του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος οριζοντιώθηκε για να προλάβει τον αντίπαλό του.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, παίζοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι με απουσίες, παρουσίασε ξανά συμπαγές και δεμένο σύνολο, ειδικά σε συνθήκες άμυνας, ενώ όποτε χρειάστηκε, επενέβη ο Πονηρός. Οι παίκτες μας έδωσαν πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση), απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Στη δημιουργία και επιθετικά, η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει και με άμεση μετάβαση, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν έπρεπε να γίνει σωστή πάσα-σέντρα ή τελική, αυτό δε συνέβη με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τη φιλοξενούμενη να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και τις κερδισμένες μονομαχίες, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να κλείνουν τους χώρους. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν είτε με στατικές φάσεις, ατομικές προσπάθειες και σουτ, είτε μετά από λανθασμένες ενέργειες στις άμυνες.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να φτάσουν σ’ ένα γκολ, που μπορούσε να τους έδινε και τη νίκη, έχοντας ξανά… ισορροπία στις προσπάθειές τους. Η ΑΕ Ερμιονίδας ανέβασε και άλλο τις γραμμές της, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι έψαχναν τη… στιγμή τους, αλλά στις φάσεις που έγιναν, «μίλησαν» και οι άμυνες.

Οι φάσεις του αγώνα:

4’: Εκτέλεση φάουλ από τον Οικονομίκο από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτη, με τον Ζεκιράι να βρίσκεται κάτω στον αγωνιστικό χώρο μέσα στην περιοχή, μετά τα μαρκαρίσματα. 

6’: Ο Γκέτσι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε άουτ.

8’: Ο Τάσιος έπιασε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.

14’: Ο Γκέτσι σέντραρε από τα αριστερά και ο Φερεντίνος δεν έπιασε καλά το σουτ από καλή θέση.

17’: Οικονομίκος και Μαγκαφίνης συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά, σέντραρε ο τελευταίος, οι αμυντικοί έδιωξαν με υπερένταση και ο Ζεκιράι σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής.

22’: Ο Ντινόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή, έκανε σέντρα-σουτ από πολύ πλάγια δεξιά και μπλόκαρε ο Τζαβαρής.

24’: Ο Γκέτσι με ατομική προσπάθεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και τον πρόλαβε σωτήρια να τον κόψει ο Βιρβίλης.

26’: Από λάθος απομάκρυνση του Βιρβίλη, η μπάλα έφτασε στον Γκέτσι, αυτός πάσαρε στον Σταματούλλα, ο οποίος σούταρε από τα αριστερά διαγώνια και η μπάλα έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

30’: Ο Φερεντίνος έκανε από κεντρικά και δεξιά διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε και από τον Λαθούρη, στην πλάτη της άμυνας.

40’: Ο Πονηρός έβγαλε στην αριστερή του γωνία εκτέλεση φάουλ του Γκέτσι – Το φάουλ είχε δοθεί από τον διαιτητή σε καθαρό κόψιμο της μπάλας από τον Ζεκιράι, μετά από μονομαχία του με αντίπαλό του.

44’: Η ΑΕΡ Αφάντου άλλαξε το παιχνίδι από τα αριστερά στα δεξιά, ο Κορλός που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά στη γωνία της περιοχής, ο Αντωνίου βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από αδράνεια της άμυνας, έκανε διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

47’: Ο Οικονομίκος ελίχθηκε από τα δεξιά, είδε… εστία, έκανε το σουτ και ο Τζαβαρής μπλόκαρε με δυσκολία, χαμηλά.

50’: Ο Παναγιωτόπουλος έκανε το γέμισμα και ο Πονηρός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, κάνοντας έξοδο, αρχικά προ του Λαθούρη – τον έκλεισε όμορφα ο Τζιέρης – και στη συνέχεια πάνω από τον Φερεντίνο.

57’: Ο Τζιέρης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Τζαβαρής πραγματοποίησε λάθος έξοδο, με τον Ντινόπουλο να είναι στη φάση και να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, αλλά η μπάλα πέρασε…

58’: Ο Ψύχας επιχείρησε το μακρινό σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

61’: Ο Οικονομίκος και ο Τάσιος άλλαξαν ωραία την μπάλα στα δεξιά κοντά στο κόρνερ, ο τελευταίος έκανε πολύ καλή σέντρα, η μπάλα πέρασε πάνω από το χέρι του Τζαβαρή, που έκανε έξοδο, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος για να απειλήσει την εστία της φιλοξενούμενης.

62’: Ο Πονηρός έσωσε την εστία του με το ένα χέρι, όταν ο Κορλός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κιοσέογλου έπιασε την κεφαλιά μέσα από τους αμυντικούς, δίνοντας στην μπάλα πορεία προς το τέρμα, παρά την πίεση.

62’: Άμεσα η ΑΕ Ερμιονίδας έφυγε στην αντεπίθεση με τους Ντινόπουλο και Τριμπόνια, ο τελευταίος σούταρε και μπλόκαρε ο Τζαβαρής.

66’: Ο Πονηρός μπλόκαρε εκτέλεση φάουλ του Κιοσέογλου.

67’: Η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε έντονα για μη υπόδειξη πέναλτι, όταν έφυγε άμεσα στην επίθεση, ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα με το δεξί και η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο… πάνω (δεξί) χέρι του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος οριζοντιώθηκε για να προλάβει τον αντίπαλό του.

76’: Ο Γκέτσι σούταρε μέσα από την περιοχή και έκοψε ο Βιρβίλης, ακολούθησε νέου σουτ του Φερεντίνου, με την άμυνα να διώχνει σε κόρνερ.

83’: Σουτ από τον Φερεντίνο έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

84’: Ο Κορλός σέντραρε και η μπάλα πέρασε προ του Γκέτσι και του Λαθούρη

90’: Ο Αλεξανδρής έκλεψε την μπάλα από τον Φερεντίνο, προχώρησε από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα, αλλά δεν πρόλαβε να απειλήσει ο Ντινόπουλος, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας.

90’+1: Ο Γκέτσι έκανε το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Με λάθος υποδείξεις η διαιτησία του Παναγιώτη Μάρκου (συνδ. Λακωνίας), ο οποίος φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ερμηνεύσει σωστά φάσεις (ειδικά σε υποδείξεις φάουλ) κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να τον είχαν συμβουλέψει ορθότερα οι δυο βοηθοί του, Ηλίας Μπεκιάρης και Παναγιώτης Σόβολος, επίσης και οι δυο από το σύνδεσμο Λακωνίας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ψύχας (27’), Σταματούλλας (55’), Λαθούρης (90’+3). Στο 90’+1 είδε κίτρινη κάρτα και ο Παναγιώτης Διλμπέρης (90’+1) για διαμαρτυρία προς τον α’ βοηθό Ηλία Μπεκιάρη, επειδή δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για λάθος απόφαση του τελευταίου (είχε δώσει κόρνερ για τη φιλοξενούμενη, ενώ η μπάλα είχε φύγει καθαρά άουτ από πόδι παίκτη της ΑΕΡ Αφάντου, χωρίς να υπάρξει κόντρα). 

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Τάσιος, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ψύχας, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ντινόπουλος, Ζεκιράι, Οικονομίκος (79’ Αλεξανδρής).

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Τζάβαρης, Κορλός, Σταματούλλας (58’ Κιοσέογλου), Λεσάι, Φερεντίνος, Αντωνίου (78’ Σπάχιου), Λαθούρης, Γκέτσι, Νόνης, Ζέλεφ.

ermionidafc.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates