Social Icons

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ερμιονίδα: Να συνεχίσει το σερί με Πανελευσινιακό.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό, την Κυριακή (18/02, 15:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να συνεχίσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα με νέα επιτυχία, μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στον Παμβουπρασιακό, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες μας στοχεύουν να παρουσιάσουν ξανά ανταγωνιστικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, βάσει των όσων έχουν δουλέψει μέσα στην εβδομάδα μαζί με το προπονητικό τιμ. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν ξανά με πίστη στις δυνατότητες τους, προσήλωση στο πλάνο που έχει καταρτιστεί και σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα.

Οι παίκτες πραγματοποίησαν στην τελευταία τους προπόνηση ασκήσεις με την μπάλα. Δούλεψαν, επίσης, σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις στατικές φάσεις σε συνθήκες είτε άμυνας, είτε επίθεσης.

Τιμωρημένος είναι ο Ανέστης Τάσιος, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Εκτός παραμένει ο Ίλσι Κάλα, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ελευσίνα. Η αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ανακοινωθεί από τον Παναγιώτη Διλμπέρη λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates