Social Icons

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ξεονοδοχουπάλληλοι Ερμιονίδας:Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό, εργασιακό και φορολογικό τοπίο & κοπή πίτας.

 Το σωματείο ξενοδοχουπαλλήλων Ερμιονίδας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πίτας για το 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Καλεσμένοι των ξενοδοχουπαλλήων είναι η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου η οποία θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στην κοινωνική ασφάλιση, στο συνταξιοδοτικό , στο εργασιακό και στο φορολογικό σύστημα της χώρας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η κοπή της πίτας του Σωματείου θα γίνει την Παρασκευή  15/01/2024 και ώρα  6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά και είναι απαραίτητη διότι θα παραβρεθούν και θα μας ενημερώσουν για εργασιακά, ασφαλιστικά, φορολογικά και θέματα συντάξεων μετά την ψήφιση των νέων νόμων οι καθηγητές Αλέξης Μητρόπουλος Καθηγητής Εργατολόγος, Γεώργιος Χριστόπουλος Καθηγητής φορολογικού δικαίου και οι δικηγόροι Δημήτριος Μπολόφης ειδικός επί των συντάξεων, Αριστοτέλης Κολοβός ειδικός επί των συντάξεων και ο Δημήτριος Πετρόπουλος ειδικός επί των εργασιακών.

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω του σωματείου θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της κοπής στο χώρο του Λυκείου και από 15/01/2024 έως 16/01/2024 στα γραφεία του σωματείου στην παλαιά δημοτική βιβλιοθήκη Κρανιδίου (φιλαθμονική) και ώρες από τις 15:00 έως 17:00 μ.μ.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς 

Το Δ.Σ. του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates