Social Icons

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Αποθέωση του μπάσκετ με πλήθος κόσμου στη γιορτή για τη βράβευση των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου

 Σε μια πραγματική γιορτή για το μπάσκετ εξελίχθηκε η εκδήλωση του ΑΟ Ερμιονίδας για τη βράβευση των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (30/12). Ο σύλλογός μας, επίσημοι και πλήθος κόσμου που γέμισε το γήπεδο, τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τα δυο δικά μας παιδιά, που έγραψαν ξεχωριστή ιστορία σε αγώνες της ΕΣΚΑΚ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στο μπάσκετ.

Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας ως αθλητικός οργανισμός της περιοχής μας, διοργανώνοντας στο μέλλον και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΑΟΕ Βαγγέλης Δημαράκης, καθώς είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε όσους έχουν προσφέρει. Οι κερκίδες του γηπέδου γέμισαν από κόσμο, και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για όλους, ειδικά εάν βλέπεις πολλά νέα παιδιά να «αγκαλιάζουν» αυτού του είδους εκδηλώσεις. Μέρος των εσόδων δόθηκαν, μάλιστα, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Αναστάσιος Δεβελέκος και Γιάννης Πουλής δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και ευχαρίστησαν όλους, όσοι διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή, καθώς και αυτούς που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στις ομάδες «Giannis» και «Anastasis» έπεσαν κορμιά και οι αθλητές πρόσφεραν μαγικές στιγμές στους φιλάθλους. Πρώην συμπαίκτες και προπονητές των δυο δικών μας παιδιών, που τιμήθηκαν, καθώς και βετεράνοι παίκτες του μπάσκετ, έδωσαν... ομηρικές μάχες, μέσα σε συνεχόμενα χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Τους δυο αθλητές βράβευσαν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΟΕ Βαγγέλης Δημαράκης. Αναμνηστικά δώρα εκ μέρους των φίλων και πρώην συμπαικτών των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου πρόσφεραν στα δυο τιμώμενα πρόσωπα ο Αναστάσιος Γανώσης (αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος και περιφερειακός σύμβουλος) και οι Γιώργος Θωμάς, Δημήτρης Μέξης. Το «παρών» στις κερκίδες έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μαργέτας, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του δήμου μας. Η Μαριλένα Πατέρα παρουσίασε με μοναδικό τρόπο όλες τις εκδηλώσεις που θα έλαβαν χώρα στη συγκεκριμένη γιορτή!

Ο Αναστάσιος Δεβελέκος υπογράμμισε κατά τη βράβευσή του: «Χρόνια Πολλά σε όλους! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ και ο Γιάννης που με την παρουσία σας, κάνετε ακόμα πιο όμορφη αυτή την εκδήλωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟ Ερμιονίδας, λίγο περισσότερο τα δυο παιδιά, τον Γιώργο Θωμά και τον Δημήτρη Μέξη, αλλά φυσικά και όλους τους αθλητές που ήρθαν να αγωνιστούν, όπως και πολλούς ακόμα που δεν μπόρεσαν να είναι εδώ. Με τα συγκεκριμένα παιδιά, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι, μοιραζόμασταν αυτό το γήπεδο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες που έχουμε περάσει εδώ, είναι πάρα πολλές οι χαρές. Πολλές ήταν και οι στεναχώριες, αλλά αυτό το πράγμα μας έκανε ακόμα καλύτερους φίλους, πιο δεμένους συμπαίκτες και γι’ αυτό ήρθαν όλες αυτές οι επιτυχίες. Ευχαριστώ πολύ όλους σας, καλές γιορτές με υγεία».

Ο Γιάννης Πουλής τόνισε, όταν παρέλαβε το βραβείο του: «Εύχομαι καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΑΟ Ερμιονίδας, αλλά και τον ΑΟ Κρανιδίου, σύλλογο που έπαιξα, επίσης, πολλά χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τις επιτυχίες, μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά, το γεγονός ότι κάναμε φανταστικούς φίλους με όλα τα παιδιά που παίξαμε, πολλοί από αυτούς είναι εδώ σήμερα. Είναι η καλύτερη παρακαταθήκη που έχω. Θέλω να πω και ένα “ευχαριστώ” στον Νεκτάριο Λιώση, φυσιοθεραπευτή που πρόσφερε πολλά από το πόστο του, πολλές φορές αφιλοκερδώς, υπήρχαν στιγμές που μας περίμενε νύχτα. Ευχαριστώ πολύ, ακόμα, τον Γιώργο Θωμά και τον Δημήτρη Μέξη. Καλή Χρονιά σε όλους».

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ήταν αυτός που πρόσφερε το βραβείο στον Γιάννη Πουλή και επεσήμανε: «Χρόνια Πολλά σε όλους και κυρίως στη νεολαία μας, πάρα πολλά παιδιά είναι, άλλωστε, εδώ μαζί μας και σήμερα. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2023, είμαστε όλοι καλεσμένοι σ’ αυτή την πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, σε μια ξεχωριστή γιορτή θα έλεγα. Συγχαρητήρια στον ΑΟ Ερμιονίδας, στον πρόεδρο, στο διοικητικό συμβούλιο για τη διοργάνωση αυτής της γιορτής, διότι τιμώντας αυτούς τους δυο αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στο μπάσκετ, τον Γιάννη και τον Αναστάση, τον Αναστάση και τον Γιάννη, δίνεται η ευκαιρία να τιμηθούν όλα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα του μπάσκετ.

Οι δυο αυτοί νέοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά στο μπάσκετ, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα. Με αποτέλεσμα να προσελκύσουν νέα παιδιά στο μπάσκετ και έτσι να έχουμε “φυτώριο” παικτών. Θερμά συγχαρητήρια στους δυο αθλητές που τιμούμε και ειδικότερα στον Γιάννη που βράβευσα, όπως και στην οικογένεια Πουλή, καθώς όπως αναφέρθηκε, συνεχίζεται η προσφορά της στο μπάσκετ. Να είστε όλοι καλά, να ευχηθώ Καλή Χρονιά και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές».

Ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμιονίδας, Βαγγέλης Δημαράκης βράβευσε τον Αναστάση Δεβελέκο. Συγκινημένος τόνισε: «Χρόνια Πολλά, εύχομαι υγεία σε όλους και ο νέος χρόνος να μας φέρει ό,τι καλύτερο. Σήμερα δεν τιμούμε αυτά τα δυο παιδιά. Αυτοί οι δυο αθλητές τιμούν εμάς για τα όσα έχουν προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής. Και μας τιμήσανε όχι επειδή ήταν απλά εξαιρετικοί καλοθοσφαιριστές, μας τιμήσανε διότι είναι εξαιρετικά παιδιά, εξαιρετικοί χαρακτήρες. Συνήθως οι μεγαλύτεροι παίκτες σε μια ομάδα, ζητάνε από τους προπονητές να τους χρησιμοποιούν περισσότερο χρόνο. Αυτά τα δυο παιδιά όχι μόνο δεν το έκαναν αυτό, αλλά ζητούσαν από τους τεχνικούς τους να αγωνίζονται νέα παιδιά, άσχετα εάν αυτό… κρατούσε τους ίδιους στον πάγκο. Αυτό είναι μεγάλη τιμή μας. Ζητώ συγγνώμη που έγινε καθυστερημένα αυτή η εκδήλωση, αλλά υπόσχομαι ότι θα συνεχιστούν αυτές οι ενέργειες. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα έπρεπε να τους είχαμε τιμήσει. Ευχαριστώ πολύ. Καλή Χρονιά σε όλους».

Ο Αναστάσιος Γανώσης ανέφερε, από την πλευρά του: «Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Είναι ξεχωριστή τιμή και προσφέρει μεγάλη χαρά η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, για να τιμήσουμε αυτά τα παιδιά. Όντως είχαμε αργήσει να το κάνουμε. Συγχαίρω τον Δημήτρη Μέξη και τον Γιώργο Θωμά, οι οποίοι εργάστηκαν λίγο παραπάνω από όλους. Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης μας δείχνει την κατεύθυνση, ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις, οι άνθρωποι προσωπικότητες που έχουνε εικόνες του μπάσκετ γενικότερα και εκτός της περιοχής μας.

Για τον Γιάννη, θέλω να πω ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιλαμβανόταν το μπάσκετ μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο, όπως και όλη η οικογένεια Πουλή, που έχει προσφέρει στην περιοχή μας και συνεχίζει να προσφέρει μέσω της νέας γενιάς. Για τον φίλο μου Αναστάση τι να πρωτοθυμηθώ, είναι τόσα πολλά αυτά που έχουμε ζήσει. Σίγουρα θα ήθελα πολλές στιγμές να τις ζήσω ξανά. Είμαστε από τους πρωτεργάτες δημιουργίας αυτής της ομάδας, ήμασταν φοιτητές και ταξιδεύαμε από την Αθήνα για να έρθουμε εδώ να παίξουμε, έχουμε αγωνιστεί με ποδοσφαιρικές εμφανίσεις. Περάσαμε από δύσκολες στιγμές, αλλά σιγά, σιγά με τη συνεισφορά και πολλών άλλων ανθρώπων της περιοχής μας δώσαμε αληθινή υπόσταση στην ομάδα και στην πορεία καταφέραμε να έρθουν επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Αυτό που μετράει είναι ότι γεννήθηκαν αγαπημένοι άνθρωποι, αγαπημένες παρέες να πλαισιώνουν τον σύλλογο, αλλά και να γεμίζουν το κλειστό μας γήπεδο. Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους».

Ο Δημήτρης Μέξης υπογράμμισε: «Μαζί με τον Γιώργο Θωμά, που είναι κουμπάρος και αδερφός μου και την ομάδα του ΑΟ Ερμιονίδας, διοργανώνουμε αυτή τη γιορτή, και τους ευχαριστώ όλους πολύ. Είναι πολύ σημαντικό που ο σύλλογος, με το που έπεσε η ιδέα γι’ αυτή την εκδήλωση, την αγκάλιασε. Οι άνθρωποί του μας τόνισαν ότι θέλουν και αυτοί να βραβεύσουν αυτά τα παιδιά και πρόσφεραν κάθε δυνατή βοήθεια. Για τα παιδιά που βραβεύουμε τι να πω, έχω παίξει συμπαίκτες μαζί τους, έχουμε και συνεχίζουμε να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Ο Αναστάσης ήταν και είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ως συμπαίκτης και εκτός γηπέδου, κανείς δεν έχει παράπονο από αυτόν. Είναι πολύ καλός μου φίλος, το αξίζει αυτό που γίνεται με τη βράβευσή του. Για τον Γιάννη, εάν ξεκινήσω να λέω, δε θα σταματήσω. Όπως είπε και ο κ. Γανώσης, όλοι όσοι έχουμε παίξει μπάσκετ εδώ, ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μας. Μερικοί από εσάς μπορεί να τον είχατε αντίπαλο, αλλά πάντα όλοι μαζί μοιραζόμασταν το ίδιο γήπεδο. Ο Γιάννης ήταν πάντα εδώ. Εγώ τον θεωρώ σαν μεγάλο αδερφό μου και αυτή η εκδήλωση ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Συγχαρητήρια σε όλους, το σημαντικό είναι, όπως είπε ο κ. Δημαράκης, ότι θα συνεχιστούν αυτές οι εκδηλώσεις. Καλή Χρονιά σε όλους σας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα του «Giannis», που είχε στον πάγκο τον Παναγιώτη Γκόλαντα, αγωνίστηκαν οι: Κυριάκος Προσίλης, Δημήτρης Καζιάνης, Γιώργος Θωμάς, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Μάκης Καπόγιαννης, Γιώργος Δουφεξής, Δημήτρης Μέξης, Παναγιώτης Γκρίτσας, Μάκης Πουλής, Γιάννης Πουλής.

Με την ομάδα «Anastasis», με το Γιάννη Σκορδή ως κόουτς, έπαιξαν οι: Χρήστος Φασιλής, Άκης Καλαϊτζάκης, Νίκος Αγγελής, Παναγιώτης Κιρτάκης, Παναγιώτης Μαναριώτης, Γιάννης Γκολέμης, Αναστάσιος Δεβελέκος, Αναστάσιος Γανώσης, Γιώργος Παπαφράγκος, Γιάννης Κοντογιάννης, Πέτρος Ευστρατίου.

Facebook:Αθλητικός Ομιλος Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates