Social Icons

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας:Ξεκινάει η αντεπίθεση.

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ

Μεσολογγίου με προπόνηση ανήμερα των Θεοφανίων (06/01) στο δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης. Η ομάδα μας φιλοξενεί την Κυριακή (07/01, 15:00) την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο παιχνίδι μέσα στη νέα χρονιά, ο σύλλογός μας θα προσπαθήσει για την επιστροφή στις νίκες, μετά το 1-1 στο Φιλιατρά κόντρα στην Εράνη, ώστε να αναρριχηθεί βαθμολογικά, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να είναι σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, ώστε με υπομονή να έρθει η νίκη. Παρουσιάζοντας μαχητικό πρόσωπο και θετικά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με βάση τα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις. Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει μπροστά της σειρά «τελικών» και στόχος της είναι να ξεκινήσει το 2024 με επιτυχία, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της.

Διαθέσιμοι είναι οι νεοαποκτηθέντες Αναστάσιος Μαγκαφίνης, Αστέριος Οικονομίκoς και Νίκλαβς Σκρίντα, όπως και ο Μεχμετάι Κλάιντι, που επέστρεψε από τον δανεισμό του. Ο 49χρονος προπονητής έδωσε ραντεβού με τους παίκτες την Κυριακή (07/01) λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, όταν και θα τους ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates