Social Icons

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Ηλίας Κατσάβελας: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, χαιρόμαστε το μπάσκετ – Έχω έξτρα κίνητρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας»

 Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Α.Ο.Ερμιονίδας στο facebook έδωσε ο 21χρονος γκάρντ της ομάδας Ηλίας Κατσάβελας 

Δήλωσε.

«Πάντα δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω και δίνουμε όλοι το 100% των δυνάμεων μας. Χαιρόμαστε το μπάσκετ είτε στους αγώνες, είτε στις προπονήσεις. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Ο Ηλίας Κατσάβελας δίνει, με δηλώσεις του, το δικό του… στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο έχει κυλήσει μέχρι τώρα η σεζόν για τον ΑΟ Ερμιονίδας, όντας στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, ενώ μιλάει και για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.
Ο νεαρός αριστερόχειρας γκαρντ, που γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2002, «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του συλλόγου μας – ξεκίνησε να παίζει από τα 13 του – έχοντας αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα και στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις και την τρέχουσα σεζόν, παίζοντας με πάθος και καρδιά. «Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας, που εκπροσωπεί την περιοχή στην οποία μεγάλωσε», τονίζει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ηλίας Κατσάβελας:

-Ο ΑΟ Ερμιονίδας έχει παρουσιάσει φέτος ένα δυνατό πρόσωπο, είναι 1ος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, και φαίνεται ότι η καλή σας εικόνα στηρίζεται κυρίως στην ομαδική δουλειά μέσα στο παρκέ. Ποια είναι η δική σου άποψη για τον τρόπο με τον οποίο έχετε φτάσει σ’ αυτό το 11-1 και το αξιόμαχο πρόσωπο που έχετε παρουσιάσει; Ποια είναι τα στοιχεία που σας έχουν οδηγήσει στις επιτυχίες;
«Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως ως ομάδα είμαστε όλοι μαζί, μια παρέα, θα έλεγα πως είμαστε πολύ δεμένοι ως μονάδες με τους μεγαλύτερους παίκτες να έχουν αγκαλιάσει τους μικρότερους και αντιστρόφως. Και αυτό αποτυπώνεται μέσα στο παρκέ.
Προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα να δίνουμε όλοι το 100%. Αυτό προέχει για όλους. Πάντα δουλεύουμε με κάτω το κεφάλι, σε σεβασμό στο άθλημα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο τη βελτίωση».
Παρακολουθώντας κάποιος από κοντά την πορεία της ομάδας, μπορεί να δει ότι πάνω από όλα χαίρεστε το παιχνίδι και όσα κάνετε στο παρκέ, είτε σε αγώνα, είτε σε προπονήσεις. Αυτό είναι αποτέλεσμα της καλής «χημείας» που έχετε ως σύνολο;
«Θα έλεγα ότι το πιο βασικό από όλα που μας ενώνει, είναι πως χαιρόμαστε κάθε στιγμή που βρισκόμαστε στο παρκέ ως ομάδα και παίζουμε ο ένας για τον άλλον, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι παρουσιάζουμε και αυτή τη δεμένη και την καλή εικόνα ως σύνολο».
-Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι με τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας;
«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό και όμορφο που αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας. Εδώ είναι το μέρος που μεγάλωσα, και σίγουρα μου προσφέρει ένα παραπάνω κίνητρο να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο».
-Την προηγούμενη αγωνιστική στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων ήρθε η πρώτη ήττα στη σεζόν, μετά από ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι κόντρα στον Τήρωνα. Πώς βλέπεις τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς, στην έδρα μας, απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου;
«Καταρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Τήρωνα για τον ωραίο αγώνα που έγινε στο γήπεδο. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, όπως κάνουμε όλη τη σεζόν, και όπως ανέφερα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, θα πρέπει να πορευτούμε και στη συνέχεια με την ίδια σοβαρότητα και ταπεινότητα στην προσπάθειά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε αγώνα θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να έρθουν και άλλες νίκες με καλό πρόσωπο στο παρκέ, με βάση τα όσα δουλεύουμε με το προπονητικό τιμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates