Social Icons

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ποσειδών Διδύμων-Φοίνικας Ν.Επιδαύρου 1-1.

 Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας του Ποσειδώνα Διδύμων με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ο οποίος έγινε στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ε.Π.Σ.Α.. Μία ισοπαλία η οποία αφήνει πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έμειναν τρείς βαθμούς πίσω από την κορυφή ύστερα από την νίκη του Παναυπλιακού στον Γαλατά επί του Τροιζηνιακού .

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ από την άσπρη βούλα όταν στο 16΄λεπτό ο Πιττερός ανέτρεψε τον Κέλλη μέσα στην περιοχή και ο παθών άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 51΄λεπτό όταν ο Λέρμας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Σούχλας ο οποίος είχε μπει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά ισοφάρισε.

Ποσειδών Διδύμων :Αλευράς, Χασκάι (65΄Ν.Λαζάρου), Τσούλι, Κάλα, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Α.Λαζάρου, Παπασταύρου, Κέλλης, Τσιπάς.

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Πιττερός, Λέρμας, Γκουριώτης (68΄Διαμαντής), Χρ.Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Ι.Οψιμούλης (68΄Γκιάτης), , Χαιμάνης (90΄Διαμαντής), Α.Οψιμούλης, Χατζόπουλος (46΄Σούχλας), Π.Κάπλατζης, Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates