Social Icons

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Η αποστολή της Ερμιονίδας ενόψει Ιάλυσου.

 Τον Ιάλυσο, στη Ρόδο («Οικονομίδειο» γήπεδο), θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Ερμιονίδας, το μεσημέρι (13:00) της Κυριακής (05/11/2023), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για την ομάδα μας ακόμα μία δύσκολη και κρίσιμη αποστολή. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο με ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και έτσι να φτάσουν στην κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, όπως έκαναν και στην τελευταία τους επίσκεψη στο νησί των «Ιπποτών» απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου. Αυτό περιμένει και ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με βάση τα όσα είδε ο 49χρονος προπονητής και μέσα στην εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταμ και αναλύθηκε από το τεχνικό επιτελείο το πλάνο που έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο ματς.

Τιμωρημένος είναι ο Κάλα (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες), ενώ θεραπεία συνεχίζουν οι τραυματίες Πονηρός και Καράι.

Η αποστολή, που ταξίδεψε για τη Ρόδο το μεσημέρι του Σαββάτου (04/11/2023), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζεκιράι, Κουζής, Λαλόρ, Κορακιανίτης, Τάσιος, Δρόσος, Κουζούνιας, Πορφυρόπουλος, Κάρδαρης, Τριμπόνιας, Φυτόπουλος, Βιρβίλης, Τζιέρης, Μαμουτάι, Ψύχας, Διγκόζης, Αρσενίδης, Θαρλίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates