Social Icons

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

O Ανδρέας Ψύχας στην Ενωση Ερμιονίδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της

με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ψύχα, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Πανηλειακού.

Ο Ανδρέας Ψύχας γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2003 στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Εντάχθηκε στους Κ-15 του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Μεταπήδησε στον Ιωνικό, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα των Κ-20, πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League U19.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αρχικά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου και στη συνέχεια έπαιξε στον Πανηλειακό.

Ο 20χρονος αμυντικός υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα στην ΑΕ Ερμιονίδας. Με ομαδική δουλειά, καρδιά στον αγωνιστικό χώρο και ενωτικό κλίμα, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει σημαντικό όνομα στην κατηγορία και θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες.

Νιώθω πολύ καλά, ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα του προπονητικού τιμ και στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας, σ’ μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη και με πολλά ματς».

Ανδρέα Ψύχα, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates