Social Icons

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ερμιονίδα κέρδισε με 3-1 τον Φοίνικα σε φιλικό αγώνα.

 Πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών που αγωνίστηκαν, εξήγαγε ο Κώστας Γαλτσίδης – έκανε ντεμπούτο στον πάγκο – στη φιλική νίκη (3-1) της ΑΕ Ερμιονίδας απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου το απόγευμα της Κυριακής (3/9), στο γήπεδο της Ερμιόνης. Το παιχνίδι, που είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα, αποτέλεσε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ένα σημαντικό «τεστ» για την ομάδα μας, η οποία εκτός από τα τρία γκολ, είχε και δοκάρι. Οι δυο ομάδες έπαιξαν από δυο 40λεπτα. Δυο γκολ σημείωσε ο Λαλόρ, σκόραρε και ο Λαλούσης, ενώ το οριζόντιο δοκάρι σημάδεψε με φάουλ ο Ζεκιράι. Ισοφάρισε σε 1-1 για τη φιλοξενούμενη ο Κάπλατζης Π.

Ο Κώστας Γαλτσίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που ήταν έτοιμοι. Ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να ασκούν πίεση στον αντίπαλο, καλύπτοντας τους χώρους και να παίζουν άμεσα, όταν είχαν κατοχή της μπάλας. Το θετικό είναι πως σε μεγάλο διάστημα οι παίκτες αντεπεξήλθαν στα «θέλω» του τεχνικού τους, ο οποίος επιζητά βελτίωση και συνέπεια στην καλή εικόνα.

Στο 10’ ο Τριμπόνιας Γ., βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, μετά από πλάγιο του Κουζή και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 12’ απείλησε ο Φοίνικας, όταν ο Σαμαράς μπλόκαρε σουτ του Κάπλατζη Π. Ο Δεστές εκτέλεσε κόρνερ στο 24' από αριστερά στην… καρδιά της μικρής περιοχής και ο Διαμαντής έδιωξε σωτήρια πάνω από το τέρμα. Ο Καράι πρόλαβε σωτήρια τον Οψιμούλη Α. στο 29’, ενώ στο 31’ ο Σαμαράς μπλόκαρε εκτέλεση φάουλ του Κάπλατζη Π.

Το 1-0 για την ΑΕ Ερμιονίδας έγινε στο 36’. Ο Έλιοτ έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, μετά από διώξιμο της μπάλας από τον Κάρδαρη, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λαλόρ, ο οποίος κοντρόλαρε και πλάσαρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Κομπόση. Στο 38’ ο Γκιάτης για τον Φοίνικα βρέθηκε σε καλή θέση από αριστερά, αλλά ο Βιρβίλης έκοψε το επικίνδυνο γύρισμα του.

Στο δεύτερο μέρος και στο 42’ ο Ζεκιράι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και δεξιά και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Λαλούσης από κοντά έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 45’ έγινε το 1-1. Η φιλοξενούμενη κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, όταν και πίεσε ψηλά. Ο Κάρδαρης Π. εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Σαμαρά.

Ο Τριμπόνιας Γ. στο 55’ έκανε ωραίο κοντρόλ στο ύψος της περιοχής, μετά από σέντρα του Κουζή από δεξιά, σούταρε ψηλοκρεμαστά και έξυπνα, αλλά ο Μπαβέλας έβγαλε σε κόρνερ με υπερένταση, στερώντας από τον έμπειρο επιθετικό ένα όμορφο γκολ.

Η ΑΕ Ερμιονίδας πέτυχε το 2-1 στο επόμενο λεπτό (56’). Ο Δεστές εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Τριμπόνιας Γ. πρόλαβε τους αμυντικούς, έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο σκόραρε ο Λαλούσης με πλασέ, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα.

Ο Σαμαράς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ στο 61’, σουτ που επιχείρησε ο Κάπλατζης Π., πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 71’ ο Λαλόρ πάρασε στον Τριμπόνια Γ., ο οποίος σούταρε από καλή θέση, στους ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε λόγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ζεκιράι έγινε κάτοχος της μπάλας στο 75’, βρήκε χώρο και σούταρε με το αριστερό, απέκρουσε ασταθώς ο Μπαβέλας και ο επερχόμενος Λαλόρ, που πήρε το «ριμπάουντ», σημείωσε το 3-1 από κοντά. Στο 79’ σουτ του Οψιμούλη Γ. έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρούζας Χρήστος, ο οποίος είχε για πρώτο βοηθό τον Μαυροκορδόπουλο Νικόλαο και για δεύτερο τον Τσάμη Μάριο, όλοι του συνδέσμου Αργολίδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Σαμαράς, Κουζής, Βιρβίλης, Καράι, Κάρδαρης, Δεστές, Ζεκεράι, Λαλούσης, Τριμπόνιας Γ., Λαλόρ, Έλιοτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουζούνιας (τερματοφύλακας), Ζαβός, Κλάιντι.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Γιώργος Αμπαδιωτάκης): Κομπόσης, Γκουριώτης, Παπαθανασίου, Κάπλατζης Χ., Οψιμούλης Γ., Γκιάτης, Σούχλας, Κάπλατζης Π., Οψιμούλης Α., Τριμπόνιας Π., Διαμάντης.
Για τη φιλοξενούμενη ο Μεντής μπήκε στη θέση του Παπαθανασίου. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μπαβέλας (τερματοφύλακας), Θωμάς, Σαραντάκος, Κόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates