Social Icons

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωση Ερμιονίδας: Απέκτησε Σκωτσέζο ποδοσφαιριστή με καταγωγή από το Κρανίδι!!!!!

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Λαλόρ, 

ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή.

Ο Αλεξάντερ Λαλόρ γεννήθηκε στο Εδιμβούργο (Σκωτία) στις 18 Αυγούστου του 1999, από Βορειοϊρλανδό πατέρα και ελληνίδα μητέρα, με καταγωγή από το Κρανίδι.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Βόρεια Ιρλανδία, στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, σημειώνοντας επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, τόσο σε τμήματα υποδομών, όσο και σε ανδρικές ομάδες.

Αναλυτικά: 

Youth Career
 2008-2011 Barnet Azzurri FC  London, Watford League
 2011-2012 Linfield FC Irish National League
 2012-2014  St. Oliver Plunkett FC  Irish National League
 2014-2015  Crusaders FC  Irish National League
 
Senior Career
 2015-2016 FCV Stamford Midlands F.L (EFL 9)
 2017-2019 Glentoran FC NIFL Premiership
 2022-2023  Santa Monica College  CCCAA


Την τελευταία σεζόν έπαιξε σε 24 παιχνίδι και σημείωσε 11 γκολ, ενώ είχε και 13 ασίστ.

Ο Αλεξάντερ Λαλόρ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και σε διοργανώσεις ποδοσφαίρου σάλας, σημειώνοντας, επίσης, ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο (UEFA Futsal Champions League) με την Belfast United και με την εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα που μπορώ για να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και για να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε ο Αλεξάντερ Λαλόρ στο «ermionidafc.gr» και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου και η γιαγιά μου μεγάλωσαν και οι δύο στην Ερμιονίδα και στο Κρανίδι. Θέλω να κάνω όλη την περιοχή περήφανη με τις επιτυχίες μας, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ικανοποιήσω και να χαροποιήσω τους φιλάθλους μας».

Αλεξάντερ Λαλόρ, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates