Social Icons

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Α.Ο.Ερμιονίδας : Ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες

 Ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων από τον Α.Ο.Ερμιονίδας , ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Σε τετραπλό μεταγραφικό… χτύπημα προχώρησε ο Α.Ο.Ερμιονίδας .

Η ομάδα του Ακη Καλαιτζάκη  -που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ  θα αγωνιστούν οι Καράι, Σέλλα, Αγρίμης και Βραχνός.

Αναλυτικά:

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξη Καράι και του Γιώργου Σελλά από τον ΑΟ Κρανιδίου. Αμφότεροι είναι 23 χρονών. Η ομάδα μας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον σύλλογο του Κρανιδίου για τη μεταξύ μας συνεργασία, με στόχο το καλό του μπάσκετ και του αθλητισμού.
Στον ΑΟ Ερμιονίδας ανήκει και ο Αντώνης Αγρίμης. Ο 24χρονος πλέι μέικερ έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Κρανιδίου και τον Ατρόμητο Πειραιά.
Οι νέοι παίκτες του συλλόγου μας θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, εν όψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ.
Αλέξη, Γιώργο και Αντώνη, σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΟ Ερμιονίδας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

Παναγιώτης Βραχνος

Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Βραχνού. Ο 25χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στον ΑΟ Κρανιδίου και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ, αποτελώντας ακόμα μία επιλογή στα «χέρια» του προπονητή μας, Άκη Καλαϊτζάκη.
Παναγιώτη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΟ Ερμιονίδας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates