Social Icons

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

«Βαρύ πένθος για Φρατζέσκο Δημαράκη και ΑΕ Ερμιονίδας»-Ανακοινώσεις των ομάδων.(Ανανεώθηκε)

 Στο πένθος έχει βυθιστεί η ποδοσφαιρική Ερμιονίδα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της είδησης ότι έφυγε από την ζωή η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προέδρου της Ένωσης Ερμιονίδας Τζέκου Δημαράκη Ειρήνης  από την επάρατο νόσο.

Σχεδόν όλες οι ομάδες της Ερμιονίδας εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις τις οποίες και δημοσιεύουμε.

Η Ανακοίνωση της Ενωσης Ερμιονίδας.

Όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕ Ερμιονίδας εκφράζουμε τον βαθύτατο πόνο και την απέραντη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης συζύγου του Φρατζέσκου Δημαράκη, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί διοικητικό στέλεχος του συλλόγου μας.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας, κουράγιο και δύναμη στην «κολώνα» της ομάδας μας, στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας...⁣
Αγαπημένε Τζέκο, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκονται σύσσωμοι στο πλευρό σου σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την αγαπημένη σου Ειρήνη. Καλό παράδεισο.

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών της Ενωσης Ερμιονίδας

Η 1η Αυγούστου 2023 αποτελεί «μαύρη» ημέρα για την οικογένεια μας. Οι παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια

στον φίλο μας πρώτα απ’ όλα, και μετά στον παράγοντα της ομάδας μας, Φραντζέσκο Δημαράκη, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας. Όλοι μας είμαστε στο πλευρό σας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Ανακοίνωση Κορωνίδας Κοιλάδας

Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας , θα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για τον χαμό της συζύγου του πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Ερμή Ερμιόνης/Ένωσης Ερμιονίδας Φραντζέσκου Δημαράκη.
Τα θερμότερα συλλυπητήρια και κουράγιο στον σύζυγό και τους οικείους της. Καλό παράδεισο.

                        

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Αργολίδας 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας,  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ,   Φραγκίσκο Δημαράκη,   για το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. 

Ανακοίνωση Ο.Φ.Ηλιοκάστρου

"Το  Δ.Σ. του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου , ο προπονητής  και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον πρώην ποδοσφαιριστή και μέλος της Ένωσης Ερμιονίδας Φραντζέσκο, για την απώλεια της  αγαπημένης  του συζύγου  Ειρήνης».

Ανακοίνωση Αθλητικός Ομιλος Ερμιονίδας

Σύσσωμος ο ΑΟ Ερμιονίδας εκφράζει την οδύνη και τον βαθύτατο πόνο όλων των μελών του για τον θάνατο της συζύγου του Φραντζέσκου Δημαράκη, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας τόσο ως παίκτης όσο και ως διοικητικός στέλεχος.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας.
Τζέκο κουράγιο, οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά σε σένα και στην οικογένειά σου.

Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο στην αγαπημένης σου Ειρήνη.

Ανακοίνωση Α.Ο.Κρανιδίου

«Το  Δ.Σ. του Α.Ο. Κρανιδίου  καθώς επίσης και όλη η οικογένεια του Α.Ο.Κ. εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Φρατζέσκο Δημαράκη και την οικογένεια του για τον αδόκητο χαμό της γυναίκας του.»  

Η Ανακοίνωση του Ατρόμητου Παναριτίου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΤΡΌΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο της συζύγου του Φραντζέσκου Δημαράκη. Σ' αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές στεκόμαστε στο πλάι του σημαντικού στελέχους του φιλικού Σωματείου της Ένωσης Ερμιονίδας. Κουράγιο Τζέκο..

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

Η Ανακοίνωση του Παναυπλιακού

Τον Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ και η Διοικούσα Επιτροπή του , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο της συζύγου του παράγοντα της ομάδος της Ένωσης Ερμιονίδας Φραντζέσκου Δημαράκη ...
Ο Θεός ας την αναπαύσει ...
Η Ανακοίνωση του Ποσειδώνα Διδύμων

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Π.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα του ΕΡΜΗ ΕΡΜΙΟΝΗΣ/ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Φραντζεσκο Δημαρακη για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου Ειρήνης.!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates