Social Icons

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ώρα δράσης στο τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ στο κλειστό της Ερμιόνης


Έφτασε η ώρα για τη δράση στη μεγάλη αθλητική γιορτή του μπάσκετ στον δήμο μας, καθώς την Πέμπτη (03/08) ξεκινά το τουρνουά 3on3 basketball, που διοργανώνει ο ΑΟ Ερμιονίδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν έως και την Κυριακή 6 του μήνα στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη».
Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες το πρόγραμμα των παιχνιδιών των δυο πρώτων ημερών – ανά ομίλους – με βάση και τις ηλικίες των παικτών των ομάδων.
Ελάτε στο γήπεδο για να απολαύσετε σπουδαίες μάχες στο παρκέ, προσφέροντας ένα «ζεστό» χειροκρότημα στους νεαρούς αθλητές που θα αγωνιστούν.
Όπως είχε γίνει γνωστό, οι ηλικίες των παικτών, που θα πάρουν μέρος στις αντίστοιχες κατηγορίες, είναι 13-14 (ετών), 15-17, 18 και άνω.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν πληροφορίες για τη διοργάνωση, επικοινωνώντας με τους αρμόδιους στα τηλέφωνα 6977404450, 6986197681.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων θα δοθούν χρηματικά έπαθλα για τις ομάδες των ηλικιών 15-17, 18 και άνω…
Υπενθυμίζεται ότι η συμβολή των νεαρών αθλητών του συλλόγου μας για τη διοργάνωση του σπουδαίου τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ είναι υπερπολύτιμη. Αξίζουν από όλους μας πολλά συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates