Social Icons

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λυκειάρχη Κρανιδίου Παναγιώτη Μάρα.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου ο Παναγιώτης

Μάρας αποχωρεί. Το Σάββατο το απόγευμα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του το οποίο αναφέρει:

 "Η Ζωή μετριέται με στιγμές ,συναισθήματα, πρόσωπα που φεύγουν και έρχονται, καταστάσεις που αλλάζουν, όπως το φως, στην πορεία του χρόνου.

Γεμάτα Φως τα τελευταία έξι χρόνια, γεμάτα αγάπη από συναδέλφους – μαθητές – γονείς - συνεργάτες, που έδωσαν στη λειτουργία των δυσκολότερων ονείρων μια σίγουρη παλινόρθωση, που έδωσαν - παρά τις δυσκολίες - ένα άθροισμα θετικό, φορτωμένο ουσία και πίστη στο απόλυτα απαιτητικό έργο της εκπαίδευσης και της συνεργασίας.
Οι αθώες φλόγες της ψυχής των μαθητών μου, η καλοσύνη των συνεργατών μου, η προθυμία, η έγνοια και η προσήλωσή τους, απετέλεσαν κοιτάσματα ενός ανεξάντλητου θησαυρού που για έξι χρόνια μοιραστήκαμε απλόχερα όλοι μαζί και όπως λέει ο ποιητής « φέραμε τη ζωή μας ως εδώ » σχίζοντας με πάθος τα κύματα και νικώντας όλα τα εμπόδια.
Ευχαριστώ για τα τόσα ζεστά βλέμματα, για τα τόσα ζεστά λόγια, για τα τόσα πλατιά χαμόγελα που έκαναν το ταξίδι αυτό τόσο συναρπαστικό και σχεδόν το μεταμόρφωσαν σε μαγικό.
Παναγιώτης Μάρας
Διευθυντής του ΓΕΛ Κρανιδίου 2017 - 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates