Social Icons

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Α.Ο.Ερμιονίδας : Ανανέωσε ο Καλαιτζάκης-Team manager ο Γιώργος Θωμάς.

Δυναμικά ξεκινάει την νεα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Α.Ο.Ερμιονίδας με την ανακοίνωση της ανακοίνωσης συνεργασίας με τον Ακη  Καλαιτζάκη αλλά και την προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Θωμα ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας στο παρελθόν .

Οι δύο ανακοινώσεις: 

Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη.
Ο νεαρός τεχνικός θα ηγηθεί την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Ο Άκης Καλαϊτζάκης θα είναι στον πάγκο του συλλόγου μας για 5η σερί αγωνιστική περίοδο και 7η σεζόν συνολικά.
Διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει ο ΑΟ Ερμιονίδας στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί ως βοηθός προπονητή και ως γυμναστής σε σπουδαίες ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας Ανδρών, αλλά και στη Ρωσία με την Ούνικς Καζάν.
Ο Άκης Καλαϊτζάκης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας και της τοπικής κοινωνίας της Ερμιονίδας. Μας γεμίζει όλους με χαρά η συνέχιση της συνεργασία μας.
Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Θωμά

Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Θωμάς αναλαμβάνει τη θέση του team manager στον σύλλογό μας.
Ο Γιώργος Θωμάς γεννήθηκε στον Πειραιά στις 16 Απριλίου του 1987 και έχει σπουδαία καριέρα ως παίκτης. Αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στον σύλλογό μας, έχοντας "δεθεί" με την ομάδα μας και την Ερμιονίδα. Στο παρελθόν έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες του Αλίμου, του Παπάγου, του Πρωτέα Βούλας, του ΑΟ Κρανιδίου.
Ο μέχρι πρότινος παίκτης του συλλόγου μας θα είναι στο πλευρό του προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες.
Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου μέσα στα παρκέ με τον ΑΟ Ερμιονίδας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates