Social Icons

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ανανέωσαν Κοντογιάννης, Μπινιάρης και Κατσάβελας μα τον Α.Ο.Ερμιονίδας.

Τις πρώτες ανανεώσεις αθλητών του ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο η ομάδα μπάσκετ του

Α.Ο.Ερμιονίδας. Την Πέμπτη (29/06) άνοιξε τον χορό ο Γιάννης Κοντογιάννης και την Παρασκευή (30/06) ο Γιάννης Κοντογιάννης και ο Ηλίας Κατσάβελας .

Οι ανακοινώσεις

Ο Γιάννης Κοντογιάννης θα φοράει τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο πολύπειρος παίκτης γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1984 και θα είναι μέλος του συλλόγου μας για 3η σερί σεζόν. Θα επανδρώσει, παράλληλα, και το προπονητικό τιμ των ακαδημιών μας. Είναι, άλλωστε, μέλος του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης).
Ο Γιάννης Κοντογιάννης έχει εμπειρία στα παρκέ από αγώνες στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην ΕΣΚΑΚ. Με την εργατικότητά του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και δουλειάς για τους νέους αθλητές.
Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΟ Ερμιονίδας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

Μπινιάρης-Κατσάβελας

Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Μπινιάρης και ο Ηλίας Κατσάβελας θα ενισχύσουν την ομάδα μας και την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Ο Γιάννης Μπινιάρης θα φορέσει για 4η χρονιά τη φανέλα του συλλόγου μας, δίνοντας την απαιτούμενη δύναμη και την ποιότητα που χρειάζεται, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Ο 27χρονος ψηλός προέρχεται από καλές σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κορωνίδα Λυγουριού, Ολυμπιακό, Ελληνικό, Πετρούπολη, ΑΟ Κρανιδίου.
Ο Ηλίας Κατσάβελας «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο 21χρονος, αριστερόχειρας παίκτης, έχει παίξει σε αγώνες της ανδρικής ομάδας, με συμμετοχές και στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Γιάννη και Ηλία, σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΟ Ερμιονίδας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates