Social Icons

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο ΕΠΣΑ για την Ενωση Ερμιονίδας.

Φωτό αρχείου
 Την ήττα, που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, με

σκορ 3-0 γνώρισε η ΑΕ Ερμιονίδας την Τετάρτη (15/02) στη Νέα Επίδαυρο από τον Φοίνικα, σε νοκ-άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του θεσμού…

Η ομάδα μας στρέφει τώρα την προσοχή της στη συνέχεια του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ήταν, μάλιστα, το 4ο ματς που έδωσε ο σύλλογός μας, από τα πέντε σε διάστημα δυο εβδομάδων (σαββατοκύριακο και Τετάρτες) για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας. Την Κυριακή (19/02) ακολουθεί εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε (1-0) στο 16’, όταν ο Παναγιώτης Καρέλης, μετά από κλέψιμο της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με πλασέ.

Στο 53’, ο Γκουριώτης έκανε ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Μπιτζή, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 με σουτ. Ο Παπαγεωργίου στο 61’ πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια, σέντραρε και ο επερχόμενος Κάπλατζης Π. διαμόρφωσε το 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Μανούχος Ε., ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρής Ν., Ρούσσης Σ.

Οι συνθέσεις:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμέδας): Διασσινός, Λέρμας, Γκουριώτης, Κάπλατζης Χ. (74’ Τριμπόνιας), Μπούκουρης, Κουιμέλης, Παπαγεωργίου (80’Καλογεράκης), Μερκούρης (62’ Χατζησοφρωνίου), Μπιτζής, Κάπλατζης Π. (62’ Γεωργίου) Καρέλης, (62’ Λαθούρης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαμαράς, Κουζής (66’ Μαστοράκης), Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Νικολόπουλος, Φερεκίδης (86’ Λαντίκας), Τσόφλιος, Τρέσα (66’ Άντουνιτς), Κάλα Ι. (46’ Τριμπόνιας Γ. ) Κοτσοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates