Social Icons

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ποσειδώνας Διδύμων-Πανασιναικός 1-3.

 Την ήττα με 3-1 στην έδρα του γνώρισε την Κυριακή ο Ποσειδώνας Διδύμων από τον Πανασιναικό .

Για μία ακόμα  αγωνιστική οι γηπεδούχοι δεν απέφυγαν τα προβλήματα των τραυματισμών αφού μετά τον μακροχρόνια Λαζάρου και τον Μπάρδη η οποίοι πιθανότατα δεν αγωνιστούν πάλι την φετινή περίοδο προστέθηκε  την τελευταία στιγμή ο τραυματισμός του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της ομάδας Βαγγέλη Μπροδήμα .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 39΄λεπτό όταν ο Καζάς σέντραρε από αριστερά με την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του Οικονομόπουλου και να καταλήγει στα δίχτυα του Χρήστου . Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ποσειδώνας «απάντησε» με τον Τσιπά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Κέλλη και με ωραίο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακάλη. Στο 72΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Πριόβολου έκαναν το 2-1 και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Κολλια υποστηρίζοντας πώς ο επιθετικός του Πανασιναικού ήταν οφσάιντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄λεπτό ο Καραργύρης.

Ποσειδών Διδύμων : Χρήστου, Σκαρπινάκης, (85΄Αντωνόπουλος), Κονδύλης, (90΄Μπέτα), Daniel. Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, Τσιπάς, Κέλλης, Τσούλι.

Πανασιναικός : Τσακάλης , Μαλουτά(85΄Δήμας), Καζάς, Μπούζντρα, Ταμπάκης, Βλάχος, (46΄Κοσμάς), Τζάζ, Δωρής, Καραργύρης, Μπέλμπα, (90΄Μαράση),Πριόβολος.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates