Social Icons

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

«Μεθυσμένη» πολιτεία το Λυγουριό. Ο Α.Ο.Κορωνίς πρωταθλητής της Α2 ΕΣΚΑΚ.

 Μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑΚ η ομάδα μπάσκετ της «Κορωνίς»  Λυγουριού επιστρέφει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΚ.

Η φετινή πορεία της ομάδας της «Κορωνίδας» όπως αποδείχτηκε από τα αποτελέσματα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού με 15 νίκες και μία ήττα είχε εξασφαλίσει σχεδόν από το φινάλε του πρώτου γύρου την άνοδο . Μάλιστα η μοναδική ήττα που έκανε ήταν την τελευταία αγωνιστική στο Λουτράκι με τους Γερανούς σε ένα αδιάφορο αγώνα (11/02) αφού όλοι τους είχαν στο μυαλό τους την απονομή η οποία έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από το Λουτράκι στο κλειστό του Λυγουριού παρουσία πολλών φίλαθλων της ομάδας.

Την απονομή του κυπέλλου έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Γρηγόρης Χρόνης και ο δήμαρχους Επιδαύρου Τάσος Χρόνης στον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Κοντογιαννόπουλο.

Ο  Γιάννης Κοντογιαννόπουλος  κατα την απονομή φώναξε τους δύο πιό παλιούς παίκτες  της ομάδας Κώστα Μπέκα και Τάσο Δανεσάκη να σηκώσουν μαζί το κύπελλο του πρωταθλητή!

Από την ΕΣΚΑΚ παρών ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Γρηγόρης Χρόνης με τα μέλη Πέτρο Κώρο και Κωνσταντίνο Ρέππα , ενώ από τον Δήμο Επιδαύρου το παρών έδωσε ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης . Επίσης το περών έδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Τάσος Γανώσης .

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κοντογιαννόπουλος ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά την απονομή :

"Είχαμε μια δύσκολη περσινή χρόνια με τον κορονοϊό στην οποία δεν μπορέσαμε να μαζευτούμε και να παλέψουμε όπως θα θέλαμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και πέσαμε από την Α1. Από την αρχή της φετινής χρονιάς βάλαμε στόχο να επιστρέψουμε στην κατηγορία.Κάναμε κάποιες προσθήκες σε θέσεις που είχαμε κάποια προβλήματα υπήρχε μια σοβαρότητα από όλους μας και καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε! Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από μια χρονιά τόσο δύσκολη με όλα αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτούς και σε όλο τον Δήμο Επιδαύρου!"

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δηλώσεις του πρωτεργάτη της φετινής πορείας του προπονητή Βαγγέλη Λαλογιάννη ο οποίος δήλωσε : 

"Είμαι πολυ χαρουμενος που κατακτησαμε το πρωταθλημα το οποίο ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και όλων των ανθρώπων που ήταν κοντά μας και βοήθησαν. Τα παιδια δουλεψαν σκληρά για να ερθει αυτή η επιτυχια ενώ δοξα τω θεο τελειώσαμε όλοι υγιής χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό.Το ΔΣ και ο προεδρος ήταν παντα δίπλα μας δίνοντας λυσεις στα οποία θέματα προεκυπταν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν διπλα στην ομάδα και μας βοήθησαν να πετυχουμε τον στόχο μας."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates