Social Icons

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Δίων ο Κυπαρισσεύς-Α.Ο.Ερμιονίδας 95-81

Καυτός Δίωνας! Μπορεί να ζορίστηκε περισσότερο από αυτό που περίμενε ενδεχομένως

μέχρι και το ημίχρονο περίπου για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο Δίωνας έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα τα άλλα -να υπερασπιστεί δηλαδή την Κυπαρισσία κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Ερμιονίδας και επικρατώντας τελικά με 95-81 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής να συνεχίσει την πορεία του στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Ουσιαστικά, η αρμάδα της Κυπαρισσίας μετράει για ακόμα μια βδομάδα το κορυφαίο ρεκόρ της λίγκας αλλά και ένα από τα καλύτερα στο Νότο του πρωταθλήματος, με την 5η της νίκη στη λίγκα αλλά και την τρίτη σε ισάριθμα ματς στο σπίτι της να την βάζουν πλέον πολύ ζεστά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα Playoffs μετά και το πέρας της κανονικής διάρκειας.

Από την άλλη μεριά, η Ερμιονίδα, η οποία πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να φτάσει σε ένα υψίστης σημασίας διπλό κόντρα σε μια από τις πιο σκληρές ομάδες του ευρύτερου στρώματος των εθνικών κατηγοριών, έπεσε πια στο 1-4 και είναι μια από τις ομάδες που εξακολουθούν να κινδυνεύουν βαθμολογικά.

Δεκάλεπτα: 22-13, 45-39, 74-61, 95-81

Διαιτητές: Πλέγας, Κωστής

Δίων (Μυριούνης): Ντάκοβιτς, Βαλιώτης 8, Κλεφτάκης Φ., Κίζηλης, Καμαρινός 20(6), Τζαγισβίλι 19(5), Καστανιώτης 21, Μιχόπουλος, Πολιτόπουλος 14(4), Μπακολιάς 3(1), Κλεφτάκης Δ., Γιαννόπουλος  8.

Ερμιονίδα (Καλαϊτζάκης): Τσακίρης 14(1), Χονδρόπουλος 15(3), Λούζης, Κατσαβέλας 3, Πουλής 8(1), Ιωάννου 24(3), Σκούρτης, Μπινιάρης 15(1), Κοντογιάννης 2. 

Πηγή: .basketblog.gr 

Φωτό: notosport.eleftheriaonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates