Social Icons

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Επιτυχημένη η 10η γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου στο Κρανίδι (Φωτό).

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 10η γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι . Οι τριήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι με την έκθεση προϊόντων και εδεσμάτων καθώς και με διάφορες χειροποίητες δημιουργίες από ξύλο ελιάς.

Η εκδήλωση της Κυριακής ολοκληρώθηκε με την συναυλία με την Τίνα Τράκου και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και στην συνέχεια απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός , Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας καθώς και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρανιδίου Νίκος Αντώνιοζας   .

Ο Γεώργιος Ζέρβας  τέως πρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου – Καθηγητής Φυσιολογίας αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία της Ελιάς από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα και ο Ίων Ξυπολιάς .

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης , ο πολιτευτής του Σύριζα Γιώργος Γαβρήλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου , αντιδήμαρχοι και  οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Λάμπρου και Τάσος Τόκας.







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates