Social Icons

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ερμιονίδα : Απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Πρωτόπαπα.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Πρωτόπαπα, 

ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. 

Ο νέος μας παίκτης γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2000 και ξεκίνησε να παίζει μπάλα το 2008 στις ακαδημίες του Διόνυσου (Αττική). Το 2015-16 εντάχθηκε στην ομάδα της Νίκης Δροσιάς στη β’ κατηγορίας της Αθήνας, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ακολούθησε την περίοδο 2018-19 το άλμα με την μετακίνησή του στον Λεβαδειακό και τη Super League 1. Στην ομάδα της Βοιωτίας φόρεσε τη φανέλα της Κ-20. Το 2020 βρέθηκε στην Ιταλία, όπου πήρε μέρος σε φιλικούς αγώνες με τις επαγγελματικές ομάδες της Σαμπντόρια, της Φιορεντίνα και της Βιτσέντζα. Στη συνέχεια μετακόμισε ξανά στη Νίκη Δροσιάς (β’ κατηγορία Αθήνας), με την οποία πανηγύρισε άλλες δυο κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Στα μέσα της περιόδου 2020-21 άνοιξε για τον Γιώργο Πρωτόπαπα η πόρτα του Αήττητου Σπάτων. Εντυπωσίασε τον τότε τεχνικό του συλλόγου Βαγγέλη Τσιώλη αλλά και τον τότε προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Παπαδόπουλο, οι οποίοι εισηγήθηκαν την απόκτηση του. Στον Αήττητο Σπάτων αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν (2021-22) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 22χρονος γκολκίπερ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής υπογράμμισε το «ermionidafc.gr»:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, και τους νέους προπονητές. Μέσα στο γήπεδο θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που θα έχουν το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες μου.

Ελπίζω η σεζόν να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα μας και για όλα τα μέλη της. Με σκληρή δουλειά και με το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, παίκτες και προπονητικό τιμ θα μοχθήσουμε, ώστε ο σύλλογος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα παιχνίδια στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναμένεται να είναι περισσότερα, αλλά αυτό αποτελεί ευχάριστο γεγονός για εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Γνωρίζω ότι η ομάδα διαθέτει δυνατή έδρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φίλους μας και να ζήσω στιγμές ενός παιχνιδιού στο γήπεδο μας».

Γιώργο Πρωτόπαπα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates