Social Icons

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Τροιζηνιακός : Ανανέωσε ο Σαλταπίδας , επέστρεψε ο Αντωνόπουλος.

 Μία ανανέωση και μία επιστροφή ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ομάδα του Τροιζηνιακού την Κυριακή το απόγευμα.

Ο λόγος για τον Θανάση Σαλταπίδα ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του και θα φοράει την φανέλα της ομάδας του Γαλατά για τέταρτη συνεχή χρονιά . Ο 35χρονος επιθετικός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε14 αγώνες στο πρωτάθλημα και κύπελο της Ε.Π.ΣΑργολίαδς σκόραρε τρείς φορές. 

Επίσης ένας πρωταθλητής επιστρέφει και πάλι την ομάδα του Τροιζηνιακού . Ο 22χρονος τερματοφύλακας Κώστας Αντωνόπουλος φοιτούσε στην Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στον Α.Ο.Χανιώτη οοποίος στέφθηκε πρωταθλητής στην Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ενώ μέσα από την διαδικασία των μαπράζ ανέβηκε στην Γ΄Εθνική .

Οι δύο ανακοινώσεις 

-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος θα είναι μαζί μας ο πολύπειρος Σαλταπίδας Αθανάσιος, του ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα γερός και υγειής και είμαστε σίγουροι ότι, όπως τα τελευταία χρόνια μαζί με τους άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας, να μεταλαμπαδεύσουν και στους νεότερους αθλητές της ομάδας μας αφενός την αθλητική παιδεία αφετέρου την ποδοσφαιρική ποιότητα και όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα.
- Επίσης μαζί μας φέτος θα είναι ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος επέστρεψε, αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε ομάδα της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Ά κατηγορία. Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates