Social Icons

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Μεταγραφική βόμβα με Παντελή Σαμαρά ενεργοποίησε η Κορωνίδα Κοιλάδας,

 Το "ΜΠΑΜ" του καλοκαιριού στο μεταγραφικό τοπίο της Α1 Αργολίδας πραγματοποίησε  η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας αφού "εντυσε" και πάλι μετά από δύο χρόνια περίπου τον Παντελή Σαμαρά στα "κυανόλευκα" . 

Πρόκειται για μία πολύ δυνατή μεταγραφή αφού ο Παντελής Σαμαράς θα αποτελεί κόσμημα για το τοπικό πρωτάθλημα . Η αξία του είναι γνωστή αφού είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπάκ στην Γ΄Εθνική ενώ θα μπορούσε να σταθεί άνετα με την εμπειρία του σε μεγαλύτερη κατηγορία .

Η ανακοίνωση

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Σαμαρά.
Μετά το πρώτο 2ετες πέρασμα (2019-2021) από την ομαδα μας , ο Παντελής επιστρέφει για να προσφέρει τα μέγιστα γι ακόμα μια φορά.
Ο 30χρονος (1992) αριστερός φουλ μπακ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναιτωλικό , Ένωση Ερμιονίδας και Παλαιοχώρα κατακτώντας τίτλους , όπως και το νταμπλ με την ομάδα μας το 2020.
Εμείς τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επίτευξη των στόχων με την ομάδα μας.

WELCOME BACK Pantelis Samaras !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates