Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Παναργειακός : Ανακοίνωσε Κατσιαούνη , Βλάχο και Παπαιωάννου.

 Μία επιστροφή και δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Παναργειακός. Συγκεκριμένα επιστρέφει μετά από χρόνια ο 38χρονος τερματοφύλακας Σταύρος Κατσιαούνης , ενώ την φανέλα με τον Λύκο στο στήθος θα φοράει ο 28χρονος τερματοφύλακας Αρης Βλάχος και ο 19χρονος επιθετικός Παναγιώτης Παπαιωάννου.

Η ανακοίνωση για τον Σταύρο Κατσιαούνη

Ο Παναργειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Σταύρο Κατσιαούνη. Ο Κατσιαούνης επιστρέφει στον Παναργειακό ύστερα από αρκετά χρόνια με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του την φετινή προσπάθεια.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρκή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Αρη Βλάχο

Ο Παναργειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο τερματοφύλακα Άρη Βλάχο. Ο Βλάχος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρκά του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου και έμεινε μέχρι το 2013.Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Βατανιακό Κατερίνης(β εθνική), Τράχωνες (Β)ΟΦΗ(Γ) Ερμή Ζωνιανών (Β), Θεσπρωτό (Γ). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου στη Γ εθνική.Η διοίκηση του Παναργειακού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Παναγιώτη Παπαϊωάννου

Ο Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ακραίου επιθετικού (2003), Παναγιώτη Παπαϊωάννου.
Ο Παπαϊωάννου είχε περάσει και πριν δυο χρόνια από την ομάδα μας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Διαγόρα Βραχνεικων στη Γ εθνική.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates