Social Icons

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer ηλικίας κάτω των 16 (Βίντεο-Φωτό)

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου στο γήπεδο Beach Soccer στην Ερμιόνη το τουρνουά Beach Soccer για ηλικίες μέχρι 18 ετών .

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 12 ομάδες  ενώ υπήρχαν και συμμετοχές με κορίτσια τα οποία μάλιστα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής γυναικών με την ομάδα του Φείδωνα . Ο λόγος για τις αδερφές Παπαντωνίου και την Χριστίνα Βαλκάνη .

Στούς αγώνες εκτός από τις τρείς αθλήτριες που προαναφέραμε αγωνίστηκαν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι στελεχώνουν ακαδημίες των ομάδων από την Ερμιονίδα αλλά και αποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1  κατηγορίας. 

Τους αγώνες της δεύτερης ημέρας παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Πιτσά και τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσεγκή.

Για την ιστορία το κύπελλο κατέκτησαν οι ΜΠΑΜ οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό τους "θα σε κάνω 400 κομμάτια" με σκορ 6-4.

Το κύπελλο παρέδωσε στους νικητές η Αγγελική Γκιώνη ιδιοκτήτρια του γραφείου BLUE VIBES  ,εταιρεία ενοικίασης φουσκωτών σκαφών, και όχι μόνο, που βρίσκεται στο Πορτοχέλι η οποία έκανε χορηγία το δώρο στους νικητές, μία μονοήμερη κρουαζιέρα .

Τα μετάλια σε νικητές και ηττημένους έδωσαν ο Γιάννης Γεωργόπουλος με τον Γιώργο Πιτσά και Γιώργο Τσεγκή.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο συνδιοργανωτές ο Δημήτρης Κούσης και ο Αργύρης Τζιέρης , μέρος των εσόδων θα το δώσουν στο Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας.

Βίντεο 




Φωτό
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates