Social Icons

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Τον Γιάννη Μπουτσικάκη από τον Αρχιμήδη Ασίνης απέκτησε ο Αργοναύτης Νέας Κίου.

 Μια πολύ δυνατή μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Αργοναύτη Νέας Κίου αφού "έντυσε" στα κυανόλευκα τον Γιάννη Μπουτσικάκη .

Ο Γιάννης Μπουτσικάκης ήταν αθλητής του Πήγασου γιά πάνω από 11 χρόνια με μεγάλη εμπειρία τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στην Γ΄ Εθνική ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τον Αρχιμήδη Ασίνης .

Πρόκειται για έναν αθλητή κόσμημα για το άθλημα αλλά και  για την κατηγορία συνολικά.

Εκτός από τον Πήγασο έχει αγωνιστεί κσε διάφορες ομάδες της τοπικής κατηγορίας τόσο στο Α’ Τοπικό όσο και στην Γ’ Εθνική, εκεί οπού αγωνίστηκε για 6 σεζόν. . Αυτές οι ομάδες είναι ο  Ατρέας Μυκηνών, ο Αργοναύτης Ν. Κίου,η ΓΕΑ Ναυπλίου, ο ΑΣ Λεωνιδίου, η Κορωνίδα Λυγουριού αλλά και η ΑΕ Κομοτηνής καθώς ήταν φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε συμμετάσχει στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα μπάσκετ στο Πεκίνο το 2001 εκπροσωπώντας την Ελλάδα φτάνοντας στην 11η θέση από τις συνολικά 28 ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό το ότι στην συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών των ομάδων αποτελούσε το πρώτο βιολί και κατ’ επέκταση τον πρώτο σκόρερ.

Η ανακοίνωση 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του αρχισκόρερ της Αργολιδοκορινθίας Γιάννη Μπουτσικάκη!
Ο Γιάννης, που έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας στο παρελθόν, είναι απο τα καλύτερα παιδιά που δεν δημιουργούν ποτέ προβλήματα στις ομάδες που αγωνίζονται.
Ένας απο τους λόγους που τον θέλαμε στις τάξεις μας ήταν για να μεταδώσει την "επαγγελματική" προσέγγιση του στον αθλητισμό στα νεότερα παιδιά της ομάδας μας.
Δεινός σκόρερ και ριμπάουντερ, ήρθε να μας βοηθήσει σε μια απαιτητική σαιζόν με τις ικανότητες του.
Καλωσόρισες Γιάννη! Σου ευχόμαστε μια καλή μπασκετική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates