Social Icons

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Από την Ενωση Ερμιονίδας στον Πανιώνιο ο Νίκος Μερτύρης.

Την φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου θα φοράει από την νέα χρονιά ο Νίκος Μερτύρης . Ο 18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ενωσης Ερμιονίδας είναι μία προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης Νίκου Κούστα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου αφού τον είχε βάλει στο στόχαστρό του από τον περσινό αγώνα της Ενωσης Ερμιονίδας όταν είχε παίξει με την Κηφισιά στην οποία ήταν προπονητής .  

Ο Νίκος Μερτύρης είναι 18 χρονων (29/02/2004) αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπάκ και είναι γέννημα-θρέμμα της Ενωσης Ερμιονίδας αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες υποδομών . Μάλιστα είναι και ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα σε ηλικία ετών στον εντός έδρας αγώνα με τον Πάμισο ( 03/02/2019).

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει σχετικά:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Μερτύρη. Ο 18χρονος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και προέρχεται από την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας.»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Εύχομαι να καταφέρουμε μαζί με τον προπονητή μας να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους οπαδούς μας κάθε Κυριακή χαρούμενους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates