Social Icons

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων: Απέκτησε τον Γιώργο Κωνσταντίνου από τον Κ.Α.Ο. Κορίνθου.

 Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του  Τήρων Αγ.Θεοδώρων . Πρόκειται για τον 28χρονο γκάρντ Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Κωνσταντίνου (SG/SF | 28 ετών, 1.90), ο οποίος θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική λύση στα γκαρντ για την ομάδα μας με στόχο την επάνοδο στην Εθνικές Κατηγορίες.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1994 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Ίκαρο Καλλιθέας, με την εφηβική ομάδα του οποίου κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2011.
Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Κορίνθου, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όντας από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας.
Αυτή η επιτυχία ήταν αρκετή για να του δώσει μεταγραφή στον τότε ανερχόμενο Αρκαδικό με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2, όπου σημείωσε άνοδο, και Α1 Εθνική κατηγορία.
Τη προηγούμενη σεζόν ο έμπειρος σκόρερ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας με τα χρώματα του Κ.Α.Ο. Κορίνθου, τον οποίο αποχωρίζεται έπειτα από έξι χρόνια αγωνιστικής προσφοράς.
Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates