Social Icons

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Χώρισαν οι δρόμοι του Δημήτρη Βερβενιώτη με τον Τροιζηνιακό.

 Χώρισαν οι δρόμοι του Δημήτρη Βερβενιώτη με την ομάδα του Τροιζηνιακού όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα του Γαλατά. 
Ο Δημήτρης Βερβενιώτης βρισκόταν για πολλά χρόνια στις ακαδημίες του Τροιζηνιακού αλλά και στην γυναικεία ομάδα με την οποία έκανε καταπληκτική πορεία και την αγωνιστική περίοδο που έφυγε  στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και  έχασε την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική .

Η ανακοίνωση 

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην ακαδημία και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας αποχαιρετούμε προσωρινά έναν πολύ καλό φίλο και εξαιρετικό προπονητή. Τα συναισθήματα των ανθρώπων που συνεργαστήκαμε με το Δημήτρη είναι ανάμεικτα καθώς το κενό που αφήνει και ως προπονητής και ως προσωπικότητα είναι δύσκολο να αναπληρωθεί. Από τη μία υπάρχει στεναχώρια που αποχωρεί ένας τόσο δοτικός, ακέραιος και ειλικρινής συνεργάτης, με υψηλού επιπέδου προπονητικές ικανότητες, από την άλλη δε, υπάρχει χαρά γιατί θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο επεκτείνοντας τις γνώσεις του στο αντικείμενο της ανάλυσης του ποδοσφαίρου. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή και τον περιμένουμε να επιστρέψει καλύτερος προπονητικά και με την ίδια όρεξη για μετάδοση των γνώσεων του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Το χαμόγελο κ η χαρά των παικτών του σε κάθε τους προπόνηση και σε κάθε αγώνα όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν πως ότι και να γράψεις ή να πεις για το Δημήτρη θα είναι πολύ λίγο.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που ζήσαμε και αναμένουμε την επιστροφή σου.
Εις το επανιδείν
Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ. Τροιζηνιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates