Social Icons

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:Με ήττα ξεκίνησε ο Α.Ο.Ερμιονίδας από τον Αρις Καλαμάτας με 80-24.

 Με το εντυπωσιακό 80-24 νίκησε ο Αρις Καλαμάτας τον Α.Ο. Ερμιόνης χθες το απόγευμα στη Μεσσήνη, στο εναρκτήριο ματς του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης για το πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων.

Η μεσσηνιακή ομάδα επέβαλε από το ξεκίνημα το ρυθμό της και έφθασε με άνεση στη νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το εισιτήριο θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η πρώτη αγωνιστική επρόκειτο να ολοκληρωθεί χθες με το ματς Αιγέας Χίου – Προμηθέας. Σήμερα στις 3 μ.μ. θα παίξουν Προμηθέας – Α.Ο. Ερμιόνης και στις 5 μ.μ. Αρις Καλαμάτας – Αιγέας Χίου. Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Α.Ο. Ερμιόνης – Αιγέας Χίου (11 π.μ.) και Προμηθέας – Αρις Καλαμάτας (1 μ.μ.). Ολα τα ματς του εν λόγω προκριματικού ομίλου διεξάγονται στο Κλειστό της Μεσσήνης.

Η ταυτότητα στο ματς της πρεμιέρας του Αρι.
Δεκάλεπτα: 2-24, 10-24, 2-21, 10-11
Διαιτητές: Κοτσίρης, Βάγγαλης
Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ: Ζαβαλάρη 2, Ηλία, Κρητικού 4, Σάββα 2, Κωνσταντινου 6, Ι. Κωνσταντίνου, Κυριαζή 2, Καλογιάννη 4, Δημαράκη, Ζώτος, Κοτσώνη, Πραχαλία
Α.Π.Σ.ΑΡΙΣ (Μπακογιάννης): Ευτυχιάκου 23(1), Χρονοπούλου 13, Γκατζιώλη, Κορδονούρη 6, Κυριακοπούλου 4, Ποντίκη 2, Κάρτσωνα, Μπρούμα, Παπαδοπούλου 32.
Πηγή : notosport.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates