Social Icons

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Αγιος Ιερόθεος- Ερμιονίδα 1-0 .Φινάλε με ήττα.

Με ήττα (1-0) στο γήπεδο του Ηφαίστου (Περιστέρι) από τον Άγιο Ιερόθεο ολοκλήρωσε η ΑΕ

Ερμιονίδας τις υποχρεώσεις της 

στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα μας να κρατάει την επιτυχία της να παραμείνει στην κατηγορία και να κοιτάει το μέλλον. Με στόχο και τη νέα σεζόν να δημιουργηθεί ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο σύλλογός μας ισοβάθμησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Άγιο Ιερόθεο, με την ομάδα του Περιστερίου να παραμένει πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, μετά και την 22η αγωνιστική (τελευταία).

Η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δεχτεί νωρίς γκολ. Ο Στόικος κράτησε, πάντως, την ομάδα μας μέχρι το τέλος μέσα στο ματς, δηλώνοντας «παρών», όποτε χρειάστηκε…

Ο Μανώλης Σκύβαλος σε σύστημα 4-2-1-3, εκτός από τον Στόικο στο τέρμα, επέλεξε τους Βιρβίλη και Τζιέρη για κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο Σαμαράς ήταν στα αριστερά τους και ο Διαμαντόπουλος στα δεξιά τους. Αμυντικά χαφ ήταν οι Τουλής και Τρέσα, ενώ πιο μπροστά τους έπαιξε ο Λαντίκας. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Τριμπόνιας, ο οποίος σε πολλές φάσεις έβγαινε εκτός περιοχής για να… σπάει την μπάλα, έχοντας τον Μπουρού στα αριστερά και τον Κυπαρίσση στα δεξιά. Με τους δυο τελευταίους να βοηθούν τα μπακ, όταν η ομάδα μας ήταν σε συνθήκες άμυνας.

Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε την ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς στο 2’ ο Σαλμανάι βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πάσα του Τσιμπόκα και με σουτ σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια ο σύλλογός μας πήρε κατοχή και κυκλοφόρησε την μπάλα. Στο 7’ ο Σαμαράς έκανε τη επικίνδυνη σέντρα από αριστερά και έδιωξε ο Αποστολόπουλος, ακολούθησε δυνατό σουτ του Λαντίκα, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, μετά από κόντρες.

Στο 13’ ο Σαλμανάι σούταρε και ο Βιρβίλης έβαλε ωραία την κόντρα, ενώ στο 14’ «απάντησε» η ομάδα μας, όταν ο Κυπαρίσσης έπιασε το σουτ από δεξιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Ο Σαμαράς ανέβηκε και στο 18’, όταν έκανε επικίνδυνη σέντρα – σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 19’ ο Στόικος μπλόκαρε σουτ του Ντιρμισί. Σ’ αυτό το διάστημα ο Άγιος Ιερόθεος πίεσε και στο 20’ ο Στόικος πραγματοποίησε όμορφη απόκρουση σε σουτ του Σαλμανάι, μετά από πάσα του Τσιμπόκα σε αντεπίθεση της γηπεδούχου. Στο 22’ ο κοζανίτης τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Τσιμπόκα.

Μετά την εκτέλεση και το διώξιμο της άμυνα μας, ο Κυπαρίσσης προσπάθησε να φύγει στην αντεπίθεση, αλλά ο Ασημάκης τον έριξε κάτω, κρατώντας τον με… νύχια και με δόντια, με αποτέλεσμα ο παίκτης της γηπεδούχου να δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα μας. Στο 24’ ο Τριμπόνιας, μετά από ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Λαντίκα, ο οποίος επιχείρησε ωραίο σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ! Ακολούθησε ωραία ανάπτυξη του συλλόγου μας και σέντρα του Διαμαναντόπουλου, με τον Σφυρλά να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Τριμπόνιας στο 34’ βρέθηκε έξω από την περιοχή με την μπάλα στα πόδια και το σουτ του έφυγε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36’ ο Διαμαντόπουλος τραυματίστηκε στο μάτι, μετά από σύγκρουση με αντίπαλό του. Κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έχοντας πρησμένο το φρύδι, πάνω από το δεξί του μάτι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ιβάνοφ αντικατέστησε, τελικά, τον Διαμαντόπουλο και έπαιξε στη θέση του (δεξιά στην άμυνα). Στο 46’ μπήκε στο ματς και ο Χαλούβας στη θέση του Μπουρού, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τριμπόνιας πέρασε στα πλάγια…

Ο Άγιος Ιερόθεος κοίταξε να αιφνιδιάσει και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 48’ σέντραρε ο Σιμάκος, ο Ντιρμισί έπιασε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Στόικος. Ακολούθησε (49’) η εκτέλεση από τον Κωτσερίδη, ο Τσιμπόκας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε άουτ, αφού βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Στο 54’ ο Στόικος μπλόκαρε σουτ του Μενάι (είχε προωθηθεί), μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Τσιμπόκα…

Η ομάδα μας, που προσπάθησε να βγει μπροστά με σωστή κυκλοφορία, απείλησε στο 56’. Ο Τουλής, που είχε προωθηθεί έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κυπαρίσση, η μπάλα πήρε ύψος και μπλόκαρε στη δεξιά γωνία ο Σφυρλάς.

Στο 65’ «μίλησε» ξανά ο Στόικος. Ο Σιμάκος σέντραρε και ο 32χρονος γκολκίπερ έσωσε από κοντά σε σουτ του Κωτσερίδη, μετά από πάσα του Τσιμπόκα, διώχνοντας σε κόρνερ. Ακολούθησε (66’) εκτέλεση του Κωτσερίδη, ο Αποστολόπουλος έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά έφυγε άουτ.

Στο 67’ μπήκαν στο ματς για την ομάδα μας οι Μερτύρης, Αντωνόπουλος στις θέσεις των Σαμαρά (στα αριστερά) και Λαντίκα (στη μεσαία γραμμή). Μετά το 70’ ο Άγιος Ιερόθεος κοίταξε περισσότερο την άμυνά του, ώστε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, κάνοντας και τέσσερις αλλαγές. Ο σύλλογός μας είχε την κατοχή, προσπάθησε με καλή κυκλοφορία να απειλήσει, αλλά τις περισσότερες φορές, σχεδόν όλοι οι παίκτες της γηπεδούχου ήταν πίσω από την μπάλα…

Ο διαιτητής Αλιάγας (συνδ. δυτικής Αττικής) ήταν κοντά στις φάσεις και «κιτρίνισε» τον Ασημάκη (Άγιος Ιερόθεος), όταν έριξε κάτω τον Κυπαρίσση με… κεφαλοκλείδωμα, προκειμένου να σταματήσει την αντεπίθεση της ομάδας μας. Είχε για βοηθούς τους Παύλο και Μανούρα, επίσης από τον σύνδεσμο της δυτικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφυρλάς, Σιμάκος (68’ Μουστάκης), Ντόκο (85’ Γκολφινόπουλος), Μενάι, Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Κωτσερίδης (85’ Καψής), Ασημάκης (59’ Μπαλωμένος), Τσιμπόκας, Ντιρμισί (68’ Χολέβας), Σελμανάι.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Στόικος, Διαμαντόπουλος (46’ λ.τ. Ιβάνοφ), Σαμαράς (67’ Μερτύρης), Βιρβίλης, Τζιέρης, Τουλής, Τριμπόνιας, Μπουρούς (46’ Χαλούβας Ι.), Λαντίκας (67’ Αντωνόπουλος), Τρέσα, Κυπαρίσσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates