Social Icons

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ερμιονίδα-Ηλιούπολη 0-2 με δύο γκολ του Ντινιωτάκη.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας τα έδωσε όλα στο γήπεδο Κρανιδίου κόντρα στην ΓΣ Ηλιούπολης, που έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, για την 21η 

αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά γνώρισε την ήττα (0-2).

Η ομάδα μας, ούσα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κατακτήσει την παραμονή της, είχε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και μπορούσε όχι απλά τα ισοφαρίσει το 0-1 του πρώτου 45λεπτου, αλλά και να περάσει μπροστά στο σκορ, πριν η φιλοξενούμενη διαμορφώσει το τελικό σκορ, με πέναλτι που έγινε στο 88’ σε αντεπίθεση. Έλειψε μόνο το γκολ, λόγω και του τερματοφύλακα του ΓΣ Ηλιούπολης. Η πρωτοπόρος είχε, πάντως, οριζόντιο δοκάρι στο 18’ με τον Γεμιστό…

Οι παίκτες μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλοντας και να ανταμείψουν τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους όλη τη σεζόν… Απέναντί τους είχαν, όμως, μια ομάδα που θα παίξει στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2, ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δε συγχωρεί τα λάθη των αντιπάλων της.

Ο Μανώλης Σκύβαλος ξεκίνησε στο τέρμα τον Στόικο, ενώ κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Βιρβίλης και Τζιέρης, με τον Σαμαρά στα αριστερά και τον Διαμαντόπουλο στα δεξιά. Δυο αμυντικό χαφ ήταν οι Τρέσα και Λαλούσης, με τον Λαντίκα πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, ενώ στα αριστερά τους ήταν ο Κυπαρίσσης και στα δεξιά ο Τριμπόνιας. Ο Μπουρούς έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.
Η ΑΕ Ερμιονίδας δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά. Μέχρι το 20’ οι παίκτες προσπάθησαν να βρουν τα «πατήματα» τους, με βάση τα όσα τους είχε ζητήσει ο προπονητής με πίεση στη φιλοξενούμενη. Στο 5’ από λάθος του Βιρβίλη ο Σάμιος πέρασε στον Γεμιστό, ο οποίος… έσκαψε την μπάλα, αλλά μπλόκαρε ο Στόικος. Ακολούθησε στο 7’ επικίνδυνη σέντρα από τον Διαμαντόπουλο από δεξιά, με τους αμυντικούς του ΓΣ Ηλιούπολης να διώχνουν σε κόρνερ. Στο 9’ ο Ντινιωτάκης σούταρε και ο Στόικος ήταν σε καλή θέση, μπλοκάροντας την μπάλα. Η φιλοξενούμενη βγήκε γρήγορα μπροστά στο 18’, ο Μπουσάι σέντραρε από αριστερά, ο Γεμιστός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 20’ η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό, έκλεινε καλύτερα τους χώρους, με τη φιλοξενούμενη να είναι πάντα επικίνδυνη. Στο 23’ ο Λαντίκας βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από αριστερά σε καλή θέση, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να μπερδευτεί και βγει άουτ. Στο 26’ ο Τρέσα έκανε το σουτ και η μπάλα βγήκε άουτ.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης απείλησε στο 29’, όταν ο Μπουσάι έκανε τη σέντρα από αριστέρα, ο Γεμιστός δεν βρήκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ακολούθησε σουτ του Ντινιωτάκη που πέρασε λίγο άουτ! Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 30’, όταν μετά από κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή, αλλά η άμυνα δεν τραβήχτηκε εγκαίρως, μετά από «γέμισμα», με αποτέλεσμα ο Ντινιωτάκης να βρεθεί μόνος του απέναντι από τον Στόικο και να σκοράρει, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακάς μας, ο οποίος βρήκε τη «στρογγυλή θεά».

Στο επόμενο λεπτό (32’) ο Λαντίκας βρήκε τον Μπουρού, ο οποίος έκανε την προσποίηση, βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε αδύναμα και μπλόκαρε ο Τσάκαλος. Στο 34’ η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Στόικου σε σουτ του Ντινιωτάκη. Στο 35’ ο Κυπαρίσσης έκανε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, μετά από πάσα του Μπουρού και έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί.

Μετά από ωραία προσπάθεια στο 41’ με την μπάλα να περνάει από τους Τρέσα και Κυπαρίσση, ο Λαντίκας έκανε το σουτ, αλλά πέρασε άουτ. Ακολούθησε για τη φιλοξενούμενη σέντρα-σουτ από τον Μπουσάι στο 43’, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Η ομάδα μας έβαλε την μπάλα κάτω, πίεσε, βρήκε χώρους, και έλειψε μόνο το γκολ. Στο 46’ ο Αντωνόπουλος πήρε τη θέση του Λαντίκα και αγωνίστηκε δεξιά και μπροστά, με τον Τριμπόνια να μεταφέρεται πιο κεντρικά πίσω από τον Μπουρού.

Στο 52' ο Τρέσα μπήκε από δεξιά και στο όριο της μεγάλη περιοχής ο Μπουσάι τον έβγαλε εκτός πορείας χωρίς να βρει την μπάλα και ο διαιτητής Αλαφογιάννης έδειξε... παίζεται, ενώ δεν έδειξε κάτι και ο α’ βοηθός Ιωάννου.

Στο 61’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογό μας. Ο Μπουρούς πέρασε ωραία στον Κυπαρίσση, μέσα στην περιοχή και αριστερά. Ο τελευταίος έκανε σέντρα-σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι, με τους Μπουρούς και Τριμπόνια να περιμένουν μόνοι τους.

Ακολούθησε νέα φάση στο 64’. Αυτή τη φορά η ΑΕ Ερμιονίδας αναπτύχθηκε από τα δεξιά, με τον Τριμπόνια να πασάρει στον Διαμαντόπουλο. Ο τελευταίος έβγαλε σέντρα… διαβήτη στον Μπουρού, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μόνος του, αλλά ο Τσάκαλος κατάφερε να βρει την μπάλα και στη συνέχεια να μπλοκάρει, την ώρα που ο άσος από τη Μυτιλήνη προσπάθησε ξανά να τη στείλει στα δίχτυα και τον έκλεισε ο Παπαγιανόπουλος.

Στο 76’ ο Τουλής πήρε τη θέση του Λαλούση στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Χαλούβας αντικατέστησε τον Κυπαρίσση, περνώντας στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπουρούς συνέχισε πιο πίσω, ώστε να κρατάει και να μοιράζει μπάλα.

Η πίεση της ομάδας μας συνεχίστηκε, με τη φιλοξενούμενη να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 77’ η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε ξανά κοντά στην ισοφάριση. Ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε από αριστερά, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπουρούς μέσα από την περιοχή δεν έπιασε το σουτ. Η μπάλα κατέληξε στον Τριμπόνια, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και πλάγια, αλλά ο Κρητικός έβαλε την κόντρα.

Στο 86’ ο Ταβάρες σούταρε άουτ και στην επόμενη φάση κρίθηκαν τα πάντα. Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε ανέβει ψηλά, με τον Μπουρού να έχει την μπάλα. Ακολούθησε κλέψιμο από τη φιλοξενούμενη και ο Μπάξτον έφυγε μόνος του από τη μεσαία γραμμή, μετά από πάσα. Έφτασε στη μεγάλη περιοχή, με τον Βιρβίλη να τον κυνηγάει, ακολούθησε ανατροπή από τον Στόικο, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Ντινιωτάκης το εκτέλεσε εύστοχα στο 88’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-2…

Διαιτητής του ματς ήταν ο Αλαφογιάννης (συνδ. Βοιωτίας), που είχε για βοηθούς τους Ιωάννου και Δάλλας (συνδ. Εύβοιας). Την Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σάμιος, Τσάκαλος, Μπουσάι, Πολίτης, Στόικος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Στόικος, Βιρβίλης, Τζιέρης, Σαμαράς, Διαμαντόπουλος, Λαλούσης (65′ Χαλούβας), Τρέσα, Λαντίκας (46′ Αντωνόπουλος), Τριμπόνιας, Μπουρούς, Κυπαρίσσης (65′ Τουλής).

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Παπαγιαννόπουλος, Κρητικός, Μαλάι, Ταβάρες, Γάγγος, Γεμιστός (68′ Μπάξτον), Σάμιος (75′ Γεωργιάδης), Ντινιωτάκης (85′ Πουλιάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates