Social Icons

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Με χατ τρικ του Χαλούβα η Ερμιονίδα κέρδισε τα Μέθανα με σκορ 5-0.

Το απόλυτο (4Χ4) πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας στον 4ο όμιλο της β’ φάσης στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας

και έτσι πέρασε ως 1η στα ημιτελικά 

του θεσμού, μετά και το 5-0 απέναντι στον ΑΕΣ Μεθάνων, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι, για την 1η αγωνιστική του γκρουπ, που έγινε την Τετάρτη (09/03) στο γήπεδο των Διδύμων. Η ομάδα μας στους τέσσερις αγώνες του ομίλου δε δέχτηκε γκολ (τέρματα 15-0) και στους «4» θα παίξει κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ο Μανώλης Σκύβαλος έδωσε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για το Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας πραγματοποίησε, μάλιστα, πέντε αλλαγές, με το σκορ στο 2-0. Τρία γκολ σημείωσε ο Χαλούβας (20’, 49’, 74’) και από ένα οι Αντωνόπουλος (41’), Μπουρούς (75’).

Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, ο σύλλογος μας θα αντιμετωπίσει, σε διπλούς αγώνες, για το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού, τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος πήρε την 1η θέση στον 2ο όμιλο της β’ φάσης. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Παναργειακός (1ος στον 3ο όμιλο) θα παίξει κόντρα στον Αργοναύτη Νέας Κίου (1ος στο 1ο γκρουπ).

Η ομάδα μας στον 4ο όμιλο της β’ φάσης πέτυχε, ακόμα, άλλες τρεις νίκες, δυο εκτός έδρας, κόντρα στον Παναυπλιακό 2017 (4-0) και απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας (3-0) και μία, επίσης, στα Δίδυμα με αντίπαλο τον Πανανυφιακό (3-0).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρούζας Α., με βοηθούς τους Μαυροκορδόπουλο Ν. και Βλαντούση Ν., όλοι του συνδέσμου Αργολίδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Στόικος, Ιβάνοφ, Μερτύρης, Στεργίου, Τζιέρης (46’ Βιρβίλης), Λαλούσης, Κυπαρίσσης (46’ Μπουρούς), Λαντίκας (46’ Τριμπόνιας), Χαλούβας, Τρέσα (46’ Φουρνάρος), Αντωνόπουλος (46’ Τουλής).

ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ: Καραγιάννης, Λεβειδιώτης, Κοντογιάννης, Ναλμπαντίδης, Τριανταφύλλου, Παντέλης Δ., Κατσίγερας, Βλάχος, Παντέλης Σ., Λυσαίος, Παυλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates